Саакашвілі повертається! Україна зустрічатиме політика

Саакашвілі повертається! Україна зустрічатиме політика
0
Саакашвілі повертається! Україна зустрічатиме політика

10 вересня до України планує повернутись одіозний політик Міхаель Саакашвілі. Про це, він повідомляє у себе на офіційній сторінці у фейсбук. Як стало відомо, з власних джерел екс-голову Одеської області планують і зустрічати рівняни. Піар, провокація чи імітація боротьби у двобої з "владою бариг"?

 

Нагадаємо, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі втратив громадянство через те, що під час заповнення відповідних документів не вказав інформації про судимості. 

"Він втратив громадянство, бо під час заповнення документів на отримання українського громадянства написав, що не має судимості, а насправді мав - по ньому кілька тяжких справ у Грузії", - сказав співрозмовник Української Правди.

"Міграційна служба вирішила, що Саакашвілі не мав права в Україні отримати громадянство, і анулювала рішення", - зазначили в коментарі УП.

Та Міхаель Саакашвілі не втрачає сподівань повернутись до України аби боротись з "баригами". Тим паче, що в багатьох областях України є велика кількість сформованих партійних осередків. Сам політик заявляє про свою категоричну опозицію до нинішньої влади. В чому його підтримують активісти на місцях, організовуючи провокативні акції. У Рівному на День Незалежності відправляли послання до Росії, та писали "побажання" олігархам. 

Натомість, опозиційна до влади у парламенті Радикальна партія Олега Ляшка взагалі вважає повернення Саакашвілі до України піаром і провокаціями.

"Ми його зустрічати точно не поїдемо. Нехай прикордонникі вирішують чи можна йому перетинати кордон згідно Законодавства. Як на мене це піар. Людина що не виправдала сподівання українців отримавши громадянство і державну посаду. Я проти вар`ятів в українській політиці. Нехай наймають його бізнесові структури і він виводить їх з кризи. Росія рахує Грузію своїм ворогом але сам він від Грузії втікає і каже що там проросійська влада. Тобто, якась нестиковочка. Та і якщо він не громадянин України то формування осередків "Руху Нових Сил" попахує сепаратизмом" - коментує депутат обласної ради Сергій Свисталюк.

Сам Саакашвілі називає це політичним переслідуванням і говорить про те, що "не підведе українців в їх сподіваннях". Та нагадаємо, що Саакашвілі пообіцяв зробити з Одеси столицю Причорномор’я. Крім того, він заявив, що не має політичних амбіцій в Україні і рано чи пізно повернеться до Грузії. Одесити покладали багато надій на екс- президента Грузії та нажаль...

Я просто не зрозумів, про яку роботу ви говорите. Неможливо оцінити, коли роботи нема. Неможливо оцінити те, чого нема. Ви поцікавтесь у нього, що він зробив. Я думаю, що йому не буде чого сказати. А нам є що сказати," - коментує Громадському Геннадій Труханов міський голова Одеси.

 

Чого чекати нині, від політика наразі невідомо, та експерти стверджують про те, що він може провокувати українців до заходів які дискредитують Україну на міжнародному рівні. Чи вдасться пробратися через кордон України з Польщою ми дізнаємось вже 10 вересня. Сподіваємось, що активісти не готуватимуть акцій, що носитимуть загрозу життю прикордонників. 

Сьогоденні керівники Грузії, політологи та історики одноголосно зазначають, що Саакашвілі – злочинець та політичний блазень. Жодна інша людина не дозволить собі ті витівки і ті скандали, які тільки лише в Україні мали місце за цей час. Він реальної політичної фігурою не є. Саакашвілі штучно підтримується в пресі і в суспільстві, у т.ч. різними політичними силами, які начебто імітують боротьбу з ним. Абсолютно зрозуміло, що він потрібен всім. Потрібен, як людина, на якого будуть показувати і говорити: Дайте нам голоси, інакше прийде ось цей божевільний. Іншого логічного перебігу подій не має.

Ігор Шевченко

 

 

 

 

0
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі