Шахраї дурять користувачів Instagram, прикриваючись відомим Рівненським брендом

Шахраї дурять користувачів Instagram, прикриваючись відомим Рівненським брендом
0
Шахраї дурять користувачів Instagram, прикриваючись відомим Рівненським брендом

Найбільший вітчизняний рітейлер готового одягу – Рівненський льонокомбінат, що працює під ТМ «Льонокомбінат – Goldi», заявляє про інформаційну атаку з боку невідомих шахраїв  у мережі Instagram.  Зловмисники зареєстрували там профіль із іменем «goldi_ua», імітуючи офіційне представництво компанії. Та оголосили про «акцію»: першим 5000 підписникам сторінки обіцяють сертифікати на придбання товару в мережі магазинів «Льонокомбінат-Goldi» на суму 1000 гривень. А також комплекти одягу за репост із відміткою фейкового аканту.

Природньо, що небувала «акція» від імені такого потужного бренду викликала чималий ажіотаж. Сторінка стрімко назбирала понад 5000 підписників, а до магазинів Рівненського льонокомбінату потягнулися обдурені шахраями люди, щоб отримати обіцяні їм сертифікати і подарунки.

— Очевидно, що темпи розвитку Рівненського льонокомбінату, котрий на сьогодні є найбільшим виробником тканини і готового одягу в Україні, а також найбільшим вітчизняним рітейлером, влаштовують далеко не всіх. Дискредитаційні кампанії проти нашого підприємства тривають роками, від моменту запуску виробництва на відновленому текстильному гіганті, — зауважує власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк. 

Цього разу славне ім'я Льонокомбінату намагаються спаплюжити, використовуючи соціальні мережі. В мережі  Instagram з'явилася підроблена сторінка, котра не належить підприємству.  На сторінці використані назва і логотип  бренду «Льонокомбінат-Goldi», а також зображення одного з фірмових магазинів підприємства. Та розміщений допис із явними ознаками шахрайства. 

Рівненський льонокомбінат поширив офіційну заяву, в якій вказує, що жодних подібних акцій у жодній із соціальних мереж ТМ "Льонокомбінат - Goldi" не організовувала.

Вищевказана сторінка є фейковою і створена шахраями із цілком очевидною метою: спровокувати суспільне невдоволення і дискредитувати процвітаюче підприємство. 

Юристи Рівненського льонокомбінату вже звернулися з відповідними заявами до управління поліції, кіберполіції та СБУ. Також представники підприємства подали заяву до служби технічної підтримки Instagram, долучивши правовстановлюючі документи на свої торгові марки. Пошук і покарання зловмисників - лише питання часу, переконані на Льонокомбінаті.  Весь колектив підприємства щиро дякує усім, хто виявив пильність і небайдужість та оперативно повідомив про злочин.

0
# Рівне # шахраї # Goldy # Рівненський льонокомбінат # Інстаграм
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі