Сайт "ВСЕ": п`ять років інформаційної варти

Сайт
0
Сайт "ВСЕ": п`ять років інформаційної варти

Вони як дитину ростили сайт "ВСЕ". Вчили ходити, виховували індивідуальність, робили міцним характер, вчили його позитиву і виділятись. Сьогодні йому 5. Він пройшов різні події в Україні разом з читачами, він завжди оперативно й об`єктивно подавав інформацію, мав "перчинку" і смішинку. Він змінював обличчя, з ним виховувалась команда, яка іноді розліталась по різним життєвим напрямкам, але він і надалі міцно стоїть на ногах і готовий рости і працювати для Вас. Так, сайт "ВСЕ" 6 березня 2013 року вперше з`явився на просторах інтернету і сьогодні ми зібрали декілька історій людей які були ВСЕшками, а дехто й нині ним лишається. Хоча, я думаю, ВСЕшки це назавжди))

 

Олександр Поліщук, один із засновників

Днем народженням сайту "ВСЕ" вважається 6 березня, коли його було запущено в мережу і опубліковано перші тексти і напрацювання. Але по факту він народився раніше. Розкажу як це було для мене.

Наприкінці січня 2013 року мені подзвонив Олексій Кривошеєв. "Треба терміново побачитись", - сказав Льоха. Зустрілись.

"Є ідея зробити сайт, який буде всім поганцям давати п#зд#. Але тут треба журналісти повністю "відбиті на голову", які не будуть нікого і нічого боятися, викриваючи наших чиновників, депутатів, бізнесменів і так далі. Я знаю трьох таких, які подужали би подібний медіа-проект: ти, Дюг і я. Візьмемо ще в колектив дєвочку, бо це красіво. А на рекламу людина вже є, яка збудує комерційний відділ". За кілька днів ми утворили Редакційну раду. Придумали назву - сайт чесних новин "ВСЕ". Її автором є Олексій Кривошеєв. Точніше, він хотів назвати ресурс "Про ВСЕ", але після дискусії ми скоротили її до трьох букв. Упродовж лютого 2013 року, ще працюючи у різних місцевих ЗМІ, ми паралельно напрацьовували перші розслідування, щоб запустити сайт "ВСЕ" відразу із резонансним контентом. А потім в один день звільнилися і відкрили нову сторінку у своєму житті.

Запустили. Читали всі. Колектив збільшувався. Ми довели що медіа-ресурс можна вивести на самоокупність. Але життя не стоїть на місці: чергову планку було подолано, роботу налагоджено, поганцям нерви потріпали, дали понюхати демократії чиновникам, і нам (мабуть) захотілося чогось іще. Тож Редакційна рада, один за одним, пішли хто куди: я першим - на столичні землі освоювати піар, Юрій Дюг кинувся боротися з корупцією, але повернувся на сайт, Олексій Кривошеєв занурився в футбол і телебачення. Останньою мабуть була Анна Радько, яка торік також перебралася до столиці, де нині мешкає та працює у фінансовому секторі.

Сьогодні ми читаємо ВСЕ 2.0. Інформаційний ресурс, який подає оперативну збалансовану інформацію для роздумів та аналізу читачами. Сайт із новою командою зумів зберегти репутацію та довіру читачів, має сталу освічену аудиторію та займає лідируючі позиції на медіа-ринку Рівненщини. Гордий вашими успіхами і бажаю подальшого процвітання і успіхів в розвитку. Як ми колись любили говорити - "ВСЕ тільки починається…"!


Вікторія Мамотюк, журналіст сайту "ВСЕ"

У середині 2013-го мене Льошка (Кривошеєв,-прим.ред) покликав працювати на «ВСЕшку», сказав, що треба «зубастики». Спогадів різних багато через наші викривальні публікації були і погрози, і суди (які ми вигравали), за нами слідкували, пропонували гроші, намагалися домовитися, а дехто подружитися. У той період довелося придбати засоби безпеки. Льоша теж обзавівся зброєю. Було всяке і добре, і недуже. Але ми встояли і продовжуємо виконувати свою справу. І чим би я в житті не займалася - журналістика це назавжди.
 
 
Юрій Дюг, журналіст сайту "ВСЕ"
 
5 років тому сайт «ВСЕ» став для Рівного ковтком свіжого повітря. Не тільки тому, що створили новий сайт з гучною назвою. А тому, що спочатку сформували хорошу команду – а потім запустили сайт. Чи не вперше в житті – це була команда, де було комфортно творити. Олександр Поліщук, добре пам’ятає, як в процесії роботи ми обгороджували одне одного гратами, робили в куточках таємні вівтарі, викрадали Котика Степанчика і вимагали викуп. Але за цим всим – з нуля створили новий сайт, написали технічне завдання, запустили сайт і вивели його в трійку кращих в області. Це не була випадковість, ми гриміли не тільки розслідуваннями, аналітикою, оперативними новинами, відео-трансляціями. Ми вносили в рівненську журналістику нові жанри. Як то таблоїд. Багато колег тоді критикували нас, і обзивали жовтою пресою. Але пройшли чотири роки і… всі сайти роблять теж саме, що робили ми тоді. Значить результативні проекти ми тоді робили. Власне команда виросла і рано чи пізно кожен з нас розширив свою діяльність. Але спогад про те, як всі починалось залишився. І досвід. Це найголовніше.
 
 
 
Віта Рижук, ВСЕшка
 
У День народження сайту, свої спогади хотіла б розпочати зі слів: «Дякую за ВСЕ!». І сприймати їх можна у подвійному сенсі ☺️.Дійсно, сайт залишив вагомий слід у моєму житті. Він змусив подорослішати, стати жорсткішою та більш гнучкою до сучасного сьогодення. Пам‘ятаю, той день, коли мені Олексій Кривошеєв запропонув долучитись до нової сім‘ї, прізвище якої було лаконічне - «ВСЕ». Спочатку здивувалась, але дух юнацького авантюризму заволодів тоді мною і я вже на наступний день стала «ВСЕшкою». Мені подобалась нова «сім‘я», її правила, погляди та позиція. Подобалося писати та не боятися показувати правду. Писати про те і про тих, що більшість ЗМІ забороняли у своїх редакціях. Подобалось жити і будувати свій, власний інформаційний «ВСЕсвіт»... Але життя має свої правила та повороти. Зараз я займаюся іншим видом діяльності, але всередині мене ще залишилася та маленька «ВСЕшка», яка нічого вже не боїться та вміє дивитися на світ через власну призму реальності.
 
 
Ольга Піхун, ВСЕшка
 
Сайт "ВСЕ" - це була моя перша робота, тому звичайно маю дуже теплі та хороші спогади. Три роки проведені в редакції це було дещо більше ніж просто робота, в першу чергу дружній та дуже веселий колектив, цікаві події, драйвові концерти та можливість постійно розвиватися. Я тут знайшла справжніх друзів, завдяки роботі в редакції, познайомилася з дуже цікавими людьми, з якими б не мала можливості поспілкуватися не бувши журналістом. Спогадів насправді дуже багато, адже, як любив повторювати головний редактор, журналіст це стиль життя. Дуже часто у вихідні дні ми несподівано, не домовляючись, зустрічалися на роботі, бо вдома не сиділося.) А в період Майдану і взагалі забули що таке вихідний і доводилося працювати й справді в екстремальних умовах. Проте ми відчували підтримку один одного і разом долали перешкоди. Насправді це був дуже хороший досвід, постійний розвиток і рух вперед і я вдячна долі, що подарувала зустріч з талановитими людьми, яких дуже ціную та поважаю. Ніколи не забуду наші дуже веселі корпоративи, перші скандальні матеріали, офісну атмосферу та каву на кухні- це були справді особливі моменти.Ми писали справді про все- від театральних вистав до акцій протесту, були на судових засіданнях та сесіях органів влади - здавалося, що ми були всюди водночас...не знаю як ми все встигали.... Сьогодні ми рідко зустрічаємося, кожен пішов своїм шляхом, проте нам є що згадати й є чим пишатися. Користуючись нагодою передаю всім вітання!)
 
Величезна команда людей, що вкладали душу в читача. Дякую що Ви нас об`єднали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

0
Таблоїд
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі