Селфі із чемпіоном у Студянському ліцеї Смизької ОТГ

 Селфі із чемпіоном у Студянському ліцеї Смизької ОТГ
0
 Селфі із чемпіоном у Студянському ліцеї Смизької ОТГ

Спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» триває на Рівненщині. Цього разу його організатори - працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, завітали в с. Студянка, Смизької ОТГ. Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до розминки долучився багаторазовий переможець та призер всеукраїнських і міжнародних змагань, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Богдан Кучмей.

За хорошою традицією, в навчальних закладах, які беруть участь в «Розминці від чемпіона», напередодні проводиться конкурс малюнка на спортивну тематику. Винятком не став і Студянський ліцей. Серед великої кількості робіт було відібрано найкращі три та нагороджено авторів призами від Рівненського обласного відділення НОК УКраїни.

Далі, досвідчений спортсмен розповів дітям багато цікавого про веслування на байдарках і каное, особливості тренувань, свою участь у різноманітних змаганнях.
- Веслування – спорт для сильних, витривалих і технічних атлетів. Для отримання хорошого результату потрібно тренуватися з дитинства і протягом всього життя, - наголосив Богдан.

Звісно, що дітей зацікавив цей вид спорту. Після тривалого діалогу між спортсменом і школярами настав час практичної частини зустрічі – розминки. Саме цей етап в підготовці до тренувань, за його словами, є одним з найважливіших. Адже, якісна розминка дозволяє привести м`язи і суглоби в відповідний стан та уникнути травм.
На завершення діти мали можливість поспілкуватися з спортсменом особисто, зробити селфі і отримати автографи.

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі