Синоптики розповіли, коли варто очікувати потепління на Рівненщині

Синоптики розповіли, коли варто очікувати потепління на Рівненщині
0
Синоптики розповіли, коли варто очікувати потепління на Рівненщині

19 січня Рівному та області прогнозують ожеледицю та до 25 градусів морозу. Попередили про небезпечні метеорологічні явища у найближчу добу в Рівненському обласному центрі гідрометеорології. А вже до кінця тижня температура підніметься до 6-ти тепла.

У вівторок, 19 січня, в області буде хмарно з проясненнями: вночі без істотних опадів, а вдень можливий невеликий сніг. Вночі та вранці – слабкий туман. Рівне та область можуть накрити стихійні та небезпечні метеорологічні явища, попереджають в обласному центрі гідрометеорології.

«Протягом доби, 19 січня, на дорогах збережеться ожеледиця. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Вітер буде південно-східний, 7-12 метрів на секунду. Температура вночі 20-25 градусів морозу, вдень 10-15 градусів морозу. На автошляхах видимість буде добра, вночі та вранці – туман 500-1000 метрів», – повідомив начальник Рівненського обласного гідрометцентру Богдан Масовець.

Уночі в середу, 20 січня, прогнозують невеликий сніг, а вдень – невеликий мокрий сніг. Удень можливе налипання мокрого снігу та слабка ожеледь, прогнозують синоптики. На дорогах – ожеледиця. Вітер буде з півдня, силою 7-12 метрів на секунду. Уночі стовпчики термометра показуватимуть у межах 10-15 градусів морозу, а вдень – від 3 морозу до 2 тепла.

21 січня
в області буде хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, силою 7-12 метрів на секунду. Вночі температура становитиме від 0 до 5 градусів морозу, а вдень – від 1 морозу до 4 градусів тепла.

На п'ятницю та суботу, 22-23 січня, у центрі гідрометеорології не прогнозують істотних опадів. Вночі температура – від 1 морозу до 4 градусів тепла, а вдень – 1-6 градусів тепла.

За матеріалами: Суспільне

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі