Скандальний російський політик хоче забрати завод на Рівненщині [+ВІДЕО]

Скандальний російський політик хоче забрати  завод на Рівненщині [+ВІДЕО]
2
Скандальний російський політик хоче забрати  завод на Рівненщині [+ВІДЕО]

Скандальний російський політик Володимир Жириновський вчергове заявив свої претензії на завод у Костополі на Рівненщині, який за його словами, нібито колись належав його діду. Дискусія виникла у прямому ефірі на телеканалі «Росія 1» між Жириновським та радником Міністра ВС України Іллею Ківою по відеозв’язку. 

«Фабрика где моя в Костополе? Фабрику найди мою в Костополе. Вы же в Ровенской области? Костополь далеко? Съезди туда посмоти на мою фабрику», – кричав у студії Жириновський до Ківи.

Нагадаємо, російський політик неодноразово стверджував, що саме фабрику у Костополі, де зараз працює підприємство з виробництва деревостружкових плит «Свіспан Лімітед», будував ще його дід Іцхак Едельштейн, а тому він має на неї права. Жириновський заявляв, що збирається судитися з урядом України, аби повернути деревообробну фабрику діда в Костополі і навіть кілька років тому приїжджав на Рівненщину.

«Це була найбільша деревообробна фабрика. Вона постачала ліс до всієї Європи. Під час Першої світової війни німці її знищили. Тепер, мабуть, фабрика відновлена в Костополі, а мене будуть претензії до уряду України, щоб я міг отримати майно свого дідуся, який чесно працював, був керівником єврейської громади Костополя», – заявляв в інтерв’ю російський політик.

Утім старожили міста розповідають, що насправді діду Жириновського належала маленька деревообробна пилорама. А те, що вона розмішувалося на ділянці, де нині працює ТОВ «Свіспан Лімітед», не більше ніж домисли Жириновського.

Російськомовна ведуча ток-шоу посміялася із вишиванки Іллі Ківи зі словами «ой какой нарядний», та й загалом тон розмови повагу до співрозмовників не викликав. А тому залишається незрозумілим навіщо радник Авакова обговорював внутрішню політичну ситуацію у Україні на одному із кремлівських ТВ

RV.NEWS

2
Політика # Рівненщина # Костопіль # жириновський володимир
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі