Скільки рівненські лікарі заробили на "безкоштовній медицині"

Скільки рівненські лікарі заробили на
2
Скільки рівненські лікарі заробили на "безкоштовній медицині"

Рівненський онкодиспансер вже 2 місяці без головного лікаря. Все тому, що депутати не дозволили перемогти жодному з кандидатів на конкурсі за цю посаду, адже договір у лікаря завершився. Тепер конкурс повторюватимуть і на нього подалось вже 4 кандидати. Хто ці люди, розбирались "ВСЕ".

03 серпня завершилося приймання документів в обласній раді до повторного конкурсу на посаду головного лікаря Рівненського онкодиспансеру. Цього разу документи подали 4 кандидати. Нагадаємо, 02 червня депутати голосували за двох кандидатів Олександра Ткача та Григорія Максим'яка, але жодному з них не вистачило голосів для перемоги. На період до наступного голосування на сесії - призначено в.о. головного лікаря. Незабаром депутати знову мають визначатись - хто ж очолить онкодиспансер.

 

Сергій Михайловський

Працює в онкологічному диспансері з 1997 року. З 2014 року є заступником гол. лікаря з лікувальної роботи. Основною ціллю бачить зберегти лікарню, адже відчуває, що незабаром лікарню може чекати кризис. Мед. персонал починає масово звільнятись через низький рівень зарплати, що фіксує Уряд. На місце спеціалістів що йдуть, дуже важко знайти професійну заміну. П. Сергій повідомляє, що має шляхи вирішення певних проблем лікарні. Вважає за необхідне добудувати ще один корпус клініки і однозначно хоче бачити мед. заклад максимально європейського зразка з новітніми методами лікування. Безпартійний.

 

Григорій Максим`як

Працював у Демидівській районній лікарні хірургом а згодом нач.медом. Згодом у 1983 очолив Рівненський онкодиспансер.  Каже, колись онкодиспансер - невелика лікарня на 90 ліжок, де працювало тільки 12 лікарів. Із сьогоднішнім закладом його, звичайно, не порівняти. 250 ліжок стаціонару, 16 спеціалізованих відділень, близько 400 чоловік штату, серед яких 72 лікарі. Повідомляє, що був членом Комунiстичної партій, але вийшов з неї. На минулих зборах колективу п.Григорій випередив конкурента на 28 голосів.

 

Олександр Ткач

 

Працює в онкодиспансері з 1999 року. До 2014 року був завідуючим операційного блоку. Нині є завідуючим відділення домінальної хірургії. Вважає, що зараз в онкодиспансері недостатньо представлені малоінвазивні методи обстеження та лікування. Наголошує, що нині у світі 30% пухлин вже лікуються малоінвазивними способами, тому саме це є основною причиною кандидування на очільництво клініки. Вважає з розвиненим хірургічним підходом лікарня зможе допомогти значно більшій кількості пацієнтів. Безпартійний. Депутат обласної ради  від "Батьківщина".

 

Володимир Давидюк

 

 

Працює в диспансері з 1996 року. У 1997 був призначений на посаду головного лікаря з хірургічної роботи. Після сесії обласної ради виконує обов`язки головного лікаря. Стверджує, що саме колектив лікарні підбурив його приймати участь у конкурсі на посаду. Безпартійний.

 

 

2
Політика Суспільство # Максимяк # онкодиспансер # Ткач # Михайловський # Рівненський онкодиспансер
Читайте також
1785
Проектанти вже працюють над довгобудом рівненського онкодиспансеру
0
Читати далі
2229
Гроші що малий йти на будівництво онкодиспансеру розділили між районами Рівненщини
0
Читати далі
1611
Комісія почала роботу з прийому документів на посаду очільника Рівненського онкодиспансеру
0
Читати далі
1447
На сесії облради знову не обрали керівника Рівненського онкодиспансеру
На сесію Рівненської облради вже вкотре виноситься питання про призначення головного лікаря Рівненського онкологічного диспансеру
0
Читати далі
8768
Григорій Максим‘як відмовився від посади головного лікаря Рівненського онкодиспансеру
0
Читати далі
5550
Тіньовий Сектор. Сергій Михайловський розповів що хоче змінити в Рівненському онкодиспансері
Є заступником гол. лікаря з лікувальної роботи
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі