«Скляний будинок» у центрі Рівного – виставили на приватизацію

«Скляний будинок» у центрі Рівного – виставили на приватизацію
0
«Скляний будинок» у центрі Рівного – виставили на приватизацію

Пам’ятаєте це приміщення?

Серед рівнян ходить легенда – «хочеш обанкротити своє підприємство – відкрий офіс тут». І вчора, 09 жовтня, Кабінет Міністрів України вирішив долю цього будинку.

Виявляється, приміщення за адресою вулиця Соборна, 40 знаходилось у власності Акціонерного товариства «Укртранснафта», засновником і єдиним акціонером якого є Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України». Останнім користувачем була Рівненська філія АКБ «Індустріалбанк». З 2012 року приміщення пустувало. Дуже вигідне розташування, самісінький центр міста і сучасний дизайн, (будинок побудований в 1996 році, але досі виглядає сучасно) – не єдині переваги будівлі. Приміщення має власну дахову котельню, загальна його площа складає 2079,2 квадратні метри.

На своєму засіданні 09 жовтня 2020 року Кабмін прийняв рішення відчужити майно у АТ «Укртранснафта» та передати легендарне приміщення до Фонду Державного майна. Ну, а ті, в свою чергу, виставлятимуть його на приватизацію. Відповідно до закону, процедура буде проходити на електронному майданчику Prozorro.

До слова, разом з будівлею на Соборній буде відчужено ще три комплекси, а саме:

– Вбудовано-прибудований магазин-кафе, загальною площею 320,9 м кв., розташований за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова, 7 та пов’язане з ним рухоме майно (система охоронної сигналізації, система вентиляції);

– Виробничо-лабораторний корпус, загальною площею 2415,1 м кв., розташований за адресою: м. Рівне, вул. Котляревського, 7, та пов’язане з ним рухоме майно (вузол обліку теплової енергії, локально-обчислювальна мережа);

– Комплекс будівель бази відпочинку «Сосновий Бір» (головний корпус, котеджі, будинки для інвентаря, котельні, трансформаторна, прохідна, винний погреб тощо) загальною площею 2211,20 м кв., розташований за адресою: Рівненська область, село Жобрин, вул. Лісова, 2, та пов’язане з ним рухоме майно (електросилове обладнання, автоматика котельні, телефонізація, меблі тощо).

Враховуючі всі переваги будівлі на Соборній, боротьба за нього очікується шалена, а Рівне приєднається до успішної хвилі малої приватизації.

0
Економіка
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі