Смачило набирає стажерів у Рівненську юстицію через Інтернет

Смачило набирає стажерів у Рівненську юстицію через Інтернет
0
Смачило набирає стажерів у Рівненську юстицію через Інтернет

20-річна студентка Одеської національної юридичної академії Ірина Вронська нині стажується у Головному територіальному управлінні юстиції в Рівненській області. Вона – серед перших студентів, які подали заявку на стажування через інтернет.

- Я закінчила третій курс. Про те, що можна приходити на стажування до органів юстиції дізналася в інтернеті, на сайті Мін’юсту. Заповнила заявку, надіслала своє резюме. Мені передзвонили і запросили на стажування, - розповідає Ірина. - Я обрала відділ нотаріату. Друкувала протоколи, читала накази, підшивала папки. Мені дуже подобається така робота. Хотілося б, звичайно, після завершення навчання тут працювати. Дуже сподіваюсь, що так і буде. Бо після закінчення академії планую працювати в рідному Рівному.

Потрапити на стажування до Рівненської юстиції Ірина змогла завдяки проекту Мінюсту «Соціальний ліфт». Все, що для цього потрібно – подати онлайн-заявку на сайті «Онлайн будинку юстиції» у розділі «Соціальний ліфт» (https://online.minjust.gov.ua/sotsialnyj-lift/). Заповнити анкету, де вказати відомості про себе, освіту, досвід роботи (якщо є), знання іноземних мов, обрати бажане місце стажування та написати мотиваційного листа.

- Соціальний ліфт – це коли потрапити на стажування і роботу до органів державної влади можна без протекції, без зв'язків та грошей. Це гарна можливість для активної, ініціативної молоді, яка прагне самовдосконалюватися, навчатися новому і здобувати власний досвід. І ми хочемо бачити таку молодь у нашій команді, - наголошує керівник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило.

 

Для довідки.

Потрапити на стажування до органів юстиції можуть громадяни України віком до 25 років, які є студентами третього і вище курсів вищих навчальних закладів за спеціальностями «Право», або отримали вищу освіту у галузі знань «Право» і не перебувають на державній службі. Стажування може тривати від одного тижня до шести місяців у вільний від навчання(роботи) час в межах робочого часу працівників Рівненської юстиції.   

0
# Рівненська юстиція # Іванна Смачило # Мінюст
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі