Що кума Порошенка робила у Рівному [Фото]

Що кума Порошенка робила у Рівному [Фото]
0
  • Що кума Порошенка робила у Рівному [Фото]
  • Що кума Порошенка робила у Рівному [Фото]

Народний депутат, відома співачка та кума Президента Петра Порошенка Оксана Білозір цим вихідним перебувала у Рівному. Політик 19 травня взяла участь у традиційному фольклорно-етнографічному святі «Музейні гостини». Крім того стала гостем та спікером першого загальнообласного Форуму Сім’ї в МПК «Текстильник». А 20 травня Білозір приєдналась до загальноміської сімейної ходи та фестивалю сім’ї «Здорова родина – щаслива Україна» і стала хедлайнером концертної програми на майдані Незалежності.

 

З директором Рівненської філії "Укрпошти" Олегом Обоїстою, міським головою Рівного Володимиром Хомком, заступником голови Рівненської ОДА Світланою Богатирчук-Кривко на "Музейних гостинах". 

Екс-депутат облради Михайло Кривко, заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига, Оксана Білозір, начальник обласного управління культури і туризму Ярослав Мельник, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук. 

Директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига, депутат Рівнеради Тамара Тимощук, Оксана Білозір, заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, екс-депутат облради Михайло Кривко.

- Чи часто ми задумуємось над тим, що таке сім'я, як суспільний інститут? Яку роль вона відіграє у розвитку держави та якої допомоги потребує сьогодні? Про ці важливі питання йшла мова на обласному Форумі Сім’ї, що відбувся у суботу, 19 травня, у місті Рівне, відзначила пані Білозір. 

Місцеві депутати зводили куму президента і на спідвей. 

На фото також начальник відділу молоді  Рівненської ОДА Віталій Ліпський, депутат Рівнеради Богдан Гапяк, голова Рівненської облради Олександр Данильчук. 

Разом із тисячами рівненчан, які відзначають Свято сім`ї, Білозір взяла участь у ході на підтримку традиційних сімейних цінностей. 

 

0
Таблоїд # Оксана Білозір
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі