Сьогодні рівненський "Кардинал" зіграє із принциповим суперником

Сьогодні рівненський
0
Сьогодні рівненський "Кардинал" зіграє із принциповим суперником

Упродовж вже трьох сезонів поспіль «Кардинал-Рівне» не може обіграти хмельницький «Сокіл». В останніх восьми поєдинках за участю суперників п’ять перемог здобули хмельничани. Ще три гри завершилися внічию.

Востаннє дотепер «Кардинал-Рівне» перемагав «Сокіл» ще на старті сезону 2013-2014. Потім було три нічиї (дві з яких – із однаковим рахунком – 5:5) і п’ять поспіль поразок. 

Найбільш болісна з них – та, що сталася у Рівному восени минулого року. Ведучи у рахунку – 3:1, рівняни поступилися – 3:4. А вирішальний гол Олександр Педяш забив, реалізувавши десятиметровий дабл-пенальті усього за декілька секунд до фінальної сирени.

Незважаючи на тотальну перевагу команди Романа Ковальчика упродовж декількох минулих сезонів, загальна перевага в історії особистих протистоянь – поки на боці рівнян. Суперники провели 14 матчів. «Кардинал-Рівне» здобув у них 6 перемог, зазнав 5-ти поразок, а ще три гри завершилися унічию. Різниця м’ячів – 47:45 на користь команди Сергія Піддубного.

У Рівному суперники зустрічалися 7 разів. І тут баланс – рівний: 3 перемоги, 1 нічия, три поразки. Свою найбільшу перемогу над суперником рівняни здобули у сезоні 2012-2013 – з рахунком – 8:3.

Упродовж літнього міжсезоння «Сокіл» покинули голкіпер Богдан Тимощук, а також польові гравці Станіслав Моспан та Святослав Зубик. Двоє перших наразі виступають за «Титан» і вже програли у Рівному у нинішньому сезоні – 1:5.

Втім, всю минулорічну основу на чолі із Андрієм Хамдановим та Олександром Педяшем – «Сокіл» влітку зберіг. А Олександр Педяш, як і у минулому сезоні, перебуває у фантастичній формі. Чому підтвердження – одразу п’ять м’ячів у грі позаминулого туру проти івано-франківського «Урагана».

Та й гру хмельничани поки демонструють надупевнену. «Сокіл» переконливо обіграв спершу одеський «Епіцентр К Авангард» - 8:1, потім - «Ураган» - 6:1 і лише у минулому турі втратив перші очки у матчі з «Титаном» - 3:3. Нині команда є лідером чемпіонату Екстра-ліги.

Втім, усім у Екстра-лізі відомо, яким непоступливим може бути «Кардинал-Рівне» у рідних стінах. Тим паче, у нинішньому сезоні рівняни вже відчули «запах крові», розгромивши «Титан» у дебютному для себе домашньому поєдинку. Тож, цієї суботи на нас чекає неодмінно безкомпромісний матч.

«Кардинал-Рівне» - «Сокіл»

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 4 тур

7 жовтня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13:00

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Олександр Сидорук (Вінниця), Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: Володимир Дзюра (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

0
Спорт # Рівне # Кардинал # футзал Рівне # Екстра ліга # 4 тур
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі