Сьогодні рівненський "Верес" зіграє із "Минаєм"

Сьогодні рівненський
0
Сьогодні рівненський "Верес" зіграє із "Минаєм"

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 6 тур

26 серпня 2018 року, Млинів, стадіон «Колос», 18:00

Пряма трансляція: телеканал «Рівне 1»

«Минай» (Ужгород) – абсолютний дебютант змагань під егідою Професіональної футбольної ліги. Також команда із Закарпаття у нинішньому сезоні вперше у своїй історії стартувала у розіграші Кубка України з футболу. Ще навесні «Минай» виступав у чемпіонаті України серед аматорів, де виграв свою підгрупу і зупинився лише на стадії чвертьфіналу розіграшу турніру.

Цього літа ужгородці вже приїздили до Млинова на матч першого попереднього раунду розіграшу Кубка України. Тоді після нічиї у основний та додатковий час – 1:1 (за «Верес» голом відзначився Олександр Дубіна), «Минай» обіграв рівнян у неймовірній серії пенальті – 10:9. Вирішальний удар у складі нашої команди не реалізував Віктор Барабаш.

З тих пір доля команд розвивається поки по-різному. Ужгородці чергують перемоги з поразками. Після невдач у матчах чемпіонату з «Калушем» - 0:1 і тернопільською «Нивою» - 2:3, команда незмінно здобувала перемоги: Над «Поділлям» - 2:0, «Чайкою» - 2:1 і «Черкащиною-Академією» - 3:1.

А минулого тижня і без цього потужний склад ужгородського клубу із досвідченими Олегом Допілкою, Дмитром Бабенком, Ігорем Ощипко, Владиславом Микуляком і Михайлом Кополовцем – поповнився ще однією зіркою українського футболу. Це Василь Кобін, який у минулому році виступав в УПЛ у складі рівненського «Вереса» (16 матчів, 2 голи). У матчі минулого туру чемпіонату Другої ліги проти «Черкащини» Василь дебютував у новій команді і одразу став одним із кращих на полі.

Не варто забувати і той факт, що нині закарпатців очолює тренер Ігор Харковщенко, який у 1994-1995 роках виступав за рівненський «Верес» (47 матчів, 2 голи).

Що ж до «Вереса» - то наша команда досі живе в очікуванні першої перемоги у сезоні. Позаду вже п’ять турів чемпіонату, а відставання від лідерів – складає дев’ять очок. Коли, як не зараз починати перемагати? І коли, як не у матчах з потужним опонентом – можна повернути психологічну впевненість у власних силах?

 

Досьє:

«Минай» (Ужгород)

Рік заснування: 2015

Досягнення: володар Кубка Закарпатської області (2017), чемпіон Закарпатської області (2017), володар Суперкубка Закарпатської області (2017), чвертьфіналіст чемпіонату України серед аматорів (2018)

Найвище досягнення у чемпіонаті України: дебютант змагань під егідою ПФЛ

 

Історія протистоянь «Верес» - «Минай»:

1 матч: +0, =1, -0

Різниця м’ячів: 1-1

 

Історія протистоянь на полі «Вереса»:

1 матч: +0, =1, -0

Різниця м’ячів: 1-1

0
Спорт # Рівне # НК Верес # Ужгород # Друга ліга # ФК Минай
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі