Сьогодні в Костополі відкрили стадіон «Колос»

Сьогодні в Костополі відкрили стадіон «Колос»
0
Сьогодні в Костополі відкрили стадіон «Колос»

Сьогодні у Костополі відбулося урочисте відкриття стадіону «Колос» після реконструкції.

Нагадаємо, що Народний клуб Верес продовжує вести перемовини із місцевою владою Костополя щодо повного базування у місті U-19 та жіночої команд клубу на наступний сезон. Матчі планується проводити саме на оновленому стадіоні "Колос", реконструкція якого тривала чотири роки. 

«Ми дуже раді відкриттю повністю реконструйованої сучасної спортивної арени у нашому місті. Впевнений, оновлений стадіон стане тією локацією, навколо якої гуртуватиметься наша молодь, наше майбутнє. Також сподіваюся, що вже незабаром костопільський стадіон стане другим домом для рівненського Вереса. І тут свої домашні поєдинки зможуть проводити команда Верес U19 та жіноча команда народного клубу. Зараз тривають перемовини між керівництвом рівненського Вереса та нашою громадою щодо налагодження такої співпраці» - сказав заступник Костопільського міського голови Сергій ГЕРУК.

Керівництво Вереса вбачає у відкритті спортивного об'єкту у Костополі позитивний імпульс для подальшого розвитку спортивної інфраструктури Рівненщини і сигнал для інших громад області.

«Костопіль - це прекрасне спортивне місто із серйозними традиціями, тому ми раді можливості діалогу з міською владою. Впевнені, що незабаром ми перейдемо до фінальної стадії перемовин, і потужний уже навіть на національному рівні бренд рівненського Вереса значно посприяє інтересу до спорту та його розвитку на Костопільщині, особливо серед молоді. Насправді, це «win-win» ситуація», - відмітив генеральний директор Вереса Антон НАЗАРУК

Стадіон «Колос» може одночасно вмістити 1330 вболівальників. Тут також оновлено підтрибунні приміщення, роздягальні та душові кімнати, прокладено нові бігові доріжки та встановлено сучасне електронне табло.

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі