Що"наперевіряла" поліція у рівненських маршрутках?

Що
0
Що"наперевіряла" поліція у рівненських маршрутках?

фото ілюстративне

З початку року на Рівненщині сталося понад 1700 дорожньо-транспортних пригод. Під час ДТП за участю автобусів постраждало 24 пасажири, а померло двоє. Причинами аварій, у які потрапляють маршрутки, є порушення правил дорожнього руху та їхня технічна несправність.

За 2 тиждні відпрацювань рівненські патрульні оглянули понад 1000 (з урахуванням вчорашніх рейдів) автобусів, що використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, у 8 транспортних засобах виявили різного роду технічні несправності: несправні зовнішні світлові прилади, несправності (невідповідністі) шин та коліс тощо.

Особливу увагу працівники патрульної поліції, зокрема, в м. Рівному приділяють питанням підготовки автотранспорту, що здійснює перевезення пасажирів, до використання в осінньо-зимовий період (справність приладів обігріву скла та салону, організація передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв).

Охоронці порядку склали на перевізників більше 70 адміністративних матеріалів на різного роду порушення. Виявили один кричущий випадок, коли водій маршрутного засобу віз пасажирів нетверезим.

— Такі випадкі є неприпустимими, — зазначив начальник відділу безпеки дорожнього руху Сергій Коханюк. Безпека руху — це головне! Однак, не можна не торкнутись і моральної сторони, коли водії відмовляють в перевезенні учасників АТО, вдовам загиблих. Ми повинні весь час пам'ятати, кому ми завдячуємо мирним небом. Прошу перевізників звернути максимальну увагу водіям і провести з ними роботу!

У свою чергу перевізники нарікають, на те, що мало не щодня підвищуються ціни на паливо-мастильні матеріали, не вистачає водіїв та коштів на придбання нового транспорту.

Загалом в області є майже 600 маршрутів, на яких працює близько 290 перевізників. Обслуговують пасажирів понад 1000 автобусів, інформує прес-служба Рівненської ОДА.

0
# Рівне # проїзд у маршрутках
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі