"Стабільність та безпека" МВС розповіли про готовність до виборів на Рівненщині

0
"Стабільність та безпека" МВС розповіли про готовність до виборів на Рівненщині

Чітко взаємодіяли на виборах Президента України у першому турі працівники правоохоронних органів та ДСНС. Саме на співпраці наголосили на спільному брифінгу керівництво ГУНП і ГУ ДСНС Рівненщини. Варто зазначити, очільники структур похвалили і громадську мережу "ОПОРА", активісти якої допомагали контролювати перебіг виборчої компанії.

Увесь особовий склад було залучено задля дотримання порядку під час голосування та до повного завершення роботи виборчих комісій. Ба навіть було організовано належний супровід під час транспортування виборчих бюлетенів.

«За час виборів у нас було зареєстровано 162 повідомлення фактів, пов’язаних із виборчим процесом, але суттєвих порушень виявлено не було, — зауважив Валерій Самчук. — Станом на 21 годину першого квітня всі виборчі дільничні комісії здали бюлетені до ОВК без зауважень. Поліцейські підрозділу тактико-оперативного реагування забезпечили супровід під час транспортування бюлетенів до центральної виборчої комісії з усіх округів, крім 156 окружної комісії, робота якої ще триває. На сьогодні  ми проводимо ретельний аналіз недоліків, які нами були виявлені, і готуємося до другого туру виборів Президента».

Незначні труднощі, як от з можливістю належно відпочити правоохоронціям, будуть взяті керівництвом до уваги і до другого туру вирішені. 

Начальник ГУ ДСНС Сергій Крук  зазначив про те, що були недопущеними можливі провокації та виникнення надзвичайних ситуацій на території області. Детальніше у відео:

 

Як заявили правоохоронці - до другого туру виборів повністю готові.

 

 

0
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі