Стало відомо що написав поліцейським стрілок з гранатомету

Стало відомо що написав поліцейським стрілок з гранатомету
0
Стало відомо що написав поліцейським стрілок з гранатомету

Як повідомляв раніше сайт «ВСЕ» уночі невідомий вистрілив із протитанкового гранатомету РПГ-22 по приміщенню Управління патрульної поліції Рівного. Про це повідомляє відділ комунікацїі поліції Рівненської області. На місці події на вулиці Степана Бандери зловмисник залишив відпрацьований тубус гранатомета. Снаряд влучив у приміщення гаражного боксу переобладнаного під тренажерний зал, під час вибуху там нікого не було.

Я стало відомо пізніше, зловмисник залишив написи на тубусі від гранатомета, який залишив на місці злочину. Написи мали б вказувати на причетність до пострілу організації УНА-УНСО та соратників покійного Сашка Білого.

«За УНА-УНСО, за Білого Сашка! Fuck the police. Режим на отжим». – було написано на відпрацьованому корпусі гранатомета.

Очевидну провокацію відкидає керівник організації УНА-УНСО на Рівненщині Ярослав Гранітний.

«Що до нічного пострілу з РПГ по приміщенню нацполіції . Заявляю:що члени УНА-УНСО жодного відношення до цього прикрого інциденту не мають. В нас є претензії до нешановного Авакова, і ми будемо вимагати його відставки, і покарання винних в смерті Сашка Білого. Але ми також розуміємо що рядові співробітники поліції в м.Рівне не мали відношення до його смерті. Отож розцінюємо цей випадок як провокацію, не тільки що до Рівненської поліції, а також як провокація що до УНА-УНСО, як до організації яка активно приймала участь в блокаді торгівлі з ОРДЛО. Кому це вигідно? Думайте самі». – прокоментував ситуацію голова Рівненського обласного осередку УНА-УНСО Ярослав Гранітний на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

На явну «постановку» пригоди вказують й деякі рівненські журналісти.

«Дивно це все якось..... явно готувались, обирали місце для пострілу... ідеальне... мінімум 3 шляхи для "безпалівного" відходу, оглядовість - атлічьнійша, відстань невеличка для прицільного пострілу без заморочки на всілякі там поправки. Знову ж тубус від РПГ-22 розмальовували. І куда попали? В Кабінет начальника УПП? (а це - пряма наводка) в актову залу? (трохи вище від точки попадання) чергова частина? (на 20 метрів ближче підійти треба було) будка чергового на воротах? (на 20 метрів вперед і поворот вправо) Припарковані в дворі УПП патрульки? Ні! В куточок краєчку будівлі гаражів, де точно нікого вночі немає, і де зберігається спортінвентар». – написав рівненський журналіст Дмитро Леонтіюк на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

0
# патрульна поліція # УНА-УНСО # Ярослав Гранітний
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі