Станіслав Гончаренко про неймовірну перемогу рівненського "Кардиналу"

Станіслав Гончаренко про неймовірну перемогу рівненського
1
Станіслав Гончаренко про неймовірну перемогу рівненського "Кардиналу"

Головний тренер «Кардинала-Рівне» Станіслав Гончаренко – поділився враженнями від емоційного переможного матчу проти івано-франківського «Урагана».

- Враховуючи задатки та вміння обох команд – передбачити такий результативний матч можна було. Якщо це сталося – передумови для цього були. Виучка і точність гравців, їхня виконавська майстерність – обумовили такий іскрометний, експресивний футзал у першому таймі. Але там був і позитив, і негатив. 

Ми пропускали голи, які я називаю курйозними. Чомусь, наші гравці грали як зачаровані. Хоча, ми вивчали суперника, розбирали його гру. Два кутових біля наших воріт стали результативними… Прикріпись до суперника – і нічого цього не було б… Потім, наприкінці тайму Федюк забив правою. Хоча ми наголошували, що він лише правою б’є. Відтісніть його під ліву – і все… Крім того, Володимир Поночовний до перерви помилився під час виходу із зони. Це просто скандальні чотири голи, які ми самі собі привезли. Це і вилилося у згаданий негатив.

Мені здавалося, що ми зуміли його загасити. Але після перерви наш голкіпер вирішив повернути інтригу в гру. Всю перерву ми говорили, що 4:4 – це не такий вже й поганий рахунок. І що один переможний гол забити простіше, ніж пропустити і забивати двічі. Що граємо до забитого. Але якщо не заб’ємо – теж не страшно. Ви ж розумієте, ціна воротаря – дуже висока. Це 75% від успіху команди.

- За рахунок чого вдалося дотиснути суперника?

- Я вже говорив після попередніх матчів. В нас є віра. І прекрасна аура в команді. Хороша атмосфера. Можливо, інша команда після таких ударів змирилася б. Ми – ні. В Одесі шедевр створив Володя Поночовний. Сьогодні настав час Ігоря Салтанова. Це казковий гол. За все своє життя я нічого подібного не бачив. Ігор, мабуть, такий промінь світла запустив, що все Рівне досі не може оговтатися!

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

1
Спорт # МФК Кардинал # Станіслав Гончаренко
Читайте також
1314
Станіслав Гончаренко про фінальний матч "Кардинал-Рівне" в сезоні
“Кардинал-Рівне” завершив сезон 2018-2019 поразкою у Києві від столичного “ХІТа”. У підсумку рівняни фінішували п’ятими у турнірній таблиці чемпіонату футзальної Екстра-ліги.
1
Читати далі
1231
Станіслав Гончаренко про домашню перемогу "Кардинал-Рівне"
У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.
0
Читати далі
1547
Станіслав Гончаренко про поразку "Кардинал-Рівне" у Херсоні (ВІДЕО)
Головний тренер "Кардинал-Рівне" Станіслав Гончаренко відповів на питання журналістів після матчу 25 туру футзальної Екстра-ліги. На виїзді наша команда поступилася херсонському "Продексіму" - 5:0.
0
Читати далі
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1393
Станіслав Гончаренко про домашню нічию "Кардинал-Рівне"
“Кардинал-Рівне” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.
0
Читати далі
1243
Станіслав Гончаренко про нічию "Кардинал-Рівне" у Львові (ВІДЕО)
Пропустивши два голи вже на старті матчу, “Кардинал-Рівне” зумів вирвати бойову нічию у виїзному протистоянні проти львівської “Енергії”.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі