Станіслав Гончаренко про нічию рівненського "Кардиналу" із "Епіцентром"

Станіслав Гончаренко про нічию рівненського
0
Станіслав Гончаренко про нічию рівненського "Кардиналу" із "Епіцентром"

Двічі ведучи по ходу матчу з перевагою у три м’ячі “Кардинал-Рівне” втратив перемогу над одеситами за сім секунд до фінальної сирени. Безвиграшна серія рівнян у сезоні сягнула чотирьох матчів поспіль. 

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Станіслава Гончаренка:

– Не буває катаклізмів без причин. На етапах організації моментів, тобто встуваючи в чемпіонат, я як тренер з досвідом – розумів, що ця психологічна яма, збій – обов’язково станеться. Бо досвід і знання вислуги ігрової діяльності є, практично, у двох-трьох людей. Я не думав, що це так боляче буде. За 8 хвилин вести – 4:1 і не виграти гру? Цьому не може бути виправдання. Хоча, такі випадки в житті бували. Але, напевно, ми сьогодні встановили ледве не рекорд. І на це є причини. Відсутність гри у першої четвірки це засвідчує.

Випали з гри сьогодні повністю Іванюк, Салтанов і Ардашніков. Зверніть увагу, в нашій команді за 8-9 турів поки забивав Салтанов, а в нього вже 16 м’ячів, ця четвірка класно виглядала. Там була вся азбука, гармонія, експресія. Сьогодні Салтанова, образно кажучи, нема. Навіть, коли ми в більшості грали – він двічі відібрав і нема ні точності, ні продовження… В нього психологічний спад.

Важко пережити цю нічию. Єдине, що втішає – що вона не вирішальна.

Ми так завинили перед нашими вболівальниками, так давно не перемагали, що мені здавалося, хлопці просто вийдуть і заберуть додому цей новорічний подарунок. У вигляді премії, хорошого настрою. Зроблять подарунок вболівальникам…

Як ми не говорили, скільки я не просив – наші гравці заблудилися.

Знаєте, Напевно, це викликано ще й тим, що той швидкий набір очок – той зліт – перейшов у дуже болюче падіння. Я попереджав, що нам ще намнуть боки. Але не знав, що навіть після попереджень люди не врахують, що треба щось підстелити, коли падаєш. Вони навіть думати про це не хочуть. Усі разом. І це найбільша печаль.

Скільки я сьогодні часу витратив на це – все-одно не вдалося достукатися. Навіть ідучи на другий тайм, я сказав: “В Одесі ми теж – 3:0 вели…” Сила слова має вплив. Але ж я, як тренер, зобов’язаний попереджати…

Неподобство. Ніхто нічого не чує. Не хочуть думати, діяти, вирішувати… Я розчарований. Дуже розчарований.

Залишається лише сісти, спокійно розібратися і потрібно вилазити з цієї ями.

– Заміна Юрія Свинарчука вимушена, чи запланована?

– Вимушена. В нього струс мозку. Це сталося в епізоді наприкінці тайму. Перший тайм він дограв. В перерві йому стало зле і його забрала швидка. Я пішов на зміну воротаря перед цією грою, бо те, що видає Морикишка… Не скажу, що це аж так погано. Але в нього якийсь такий спад, що він за ці 20 хвилин усі ці чотири м’ячі і “втягнув”. Є ж “обов’язкова програма”. Замикати дальню стійку. Кравцов не замикає. Рома Горпинич у простій ситуації не вибиває м’яч і ми отримуємо перший гол. Я його запитую: “Чому ти не вибив?”. Він каже – вибивав. Ви знаєте, що значить “вибити”? Це так, щоб м’яча не було видно. З цього все починається. І жовта картка Басича, коли ми не вийшли із зони… Дуже кидається в очі, що підводять ті, кому найбільше довіряєш. Підводять ті, на кого я дуже хотів покластися.

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

0
Спорт # МФК Кардинал # Станіслав Гончаренко
Читайте також
1314
Станіслав Гончаренко про фінальний матч "Кардинал-Рівне" в сезоні
“Кардинал-Рівне” завершив сезон 2018-2019 поразкою у Києві від столичного “ХІТа”. У підсумку рівняни фінішували п’ятими у турнірній таблиці чемпіонату футзальної Екстра-ліги.
1
Читати далі
1231
Станіслав Гончаренко про домашню перемогу "Кардинал-Рівне"
У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.
0
Читати далі
1547
Станіслав Гончаренко про поразку "Кардинал-Рівне" у Херсоні (ВІДЕО)
Головний тренер "Кардинал-Рівне" Станіслав Гончаренко відповів на питання журналістів після матчу 25 туру футзальної Екстра-ліги. На виїзді наша команда поступилася херсонському "Продексіму" - 5:0.
0
Читати далі
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1393
Станіслав Гончаренко про домашню нічию "Кардинал-Рівне"
“Кардинал-Рівне” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.
0
Читати далі
1243
Станіслав Гончаренко про нічию "Кардинал-Рівне" у Львові (ВІДЕО)
Пропустивши два голи вже на старті матчу, “Кардинал-Рівне” зумів вирвати бойову нічию у виїзному протистоянні проти львівської “Енергії”.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі