Станіслав Гончаренко про стартову перемогу “Кардинала-Рівне” в сезоні

Станіслав Гончаренко про стартову перемогу “Кардинала-Рівне” в сезоні
0
Станіслав Гончаренко про стартову перемогу “Кардинала-Рівне” в сезоні

Ведучи у рахунку – 2:0 на старті другої половини матчу, рівняни дозволили супернику відквитати один гол. До кінця матчу точилася серйозна боротьба, в якій більше шансів забити мали все ж господарі. Втім, рахунок на табло – не змінився.

Головний тренер “Кардинала-Рівне” Станіслав ГОНЧАРЕНКО прокоментував стартову гру його команди у чемпіонаті – проти хмельницького “Сокола”:

– Ще Фабіо Капелло говорив, що найгірший рахунок – це 2:0. Рахунок 1:0 ти намагаєшся зберегти, борешся, б’єшся за цей рахунок. Як правило, простіше врятувати гру з рахунку – 0:2. Сьогодні була в’язка, важка гра. Маю віддати належне супернику. Ця команда мені сподобалася. Моя оцінка цієї команди була заниженою. Я маю це визнати. Суперник нас, навіть, здивував. Інша справа, хто дозволив йому нас здивувати? Одна з причин – наша повільність. Бо перша четвірка сьогодні була дуже повільною. Ці мобільні характеристики і стали однією з причин.

“Сокіл” швидше рухався, працювала геометрія, вони тримали м’яч. Хоча я нарахував 12-13 вимушених втрат, які ми змусили їх зробити. Це наші аути.

Гра йшла під нашим керівництвом. Хоча траплялися несподівані моменти. Слава Богу, ми вистояли.

Я задоволений грою другої четвірки. Незважаючи на те, що вони майже “привезли” собі гол. Чому? В Андрія Лисенка є прекрасні ігрові характеристики. Наш перший гол – виключно його заслуга. Його і Романа Горпинича, який опинився у потрібний час у потрібному місці. Андрій Лисенко володіє точністю і прекрасною технікою, на яку ми сподіваємося. Але, з іншого боку, він ризикує навіть тоді, коли не має підстраховки. Це коли ми пропускаємо. І ці помилки – разючі. Я вже розмовляв з ним на цю тему. Ці помилки в когось іншого проходять безслідно. А в нього – завжди завершуються плачевно.

Загалом, я очікував саме такої гри. Я прокинувся ще до світанку в тривозі. І вже не міг спати. Тоді я зрозумів, що сьогодні в мене буде важка робота. Але я вірив у те, що ми переможемо. Не хочу когось хвалити, чи критикувати. Сьогодні в нас був єдиний колектив. З єдиним серцем. Можливо, ще не всі мислять однаково. Але сьогодні в нас було єдине серце. Це найголовніше.

– Сьогодні Ви використали дев’ятьох польових гравців? Не зіграли Корнєв, Конько та Концеба. Павло досі набирає форму після травми?

– “Сокіл” – дуже мобільна команда. За антропометричними даними – одна з найвищих в Україні. Павло через травму все ще працює не в єдиному ритмі. Коли треба відірватися на швидкості, або відстояти боротьбу в епізоді – я боявся. Тим паче, рахунок цього мені не дозволяв. Він готовий на 60-65%. І я не став ризикувати. Конько – вчиться. Росте. Корнєв – не в тому психологічному стані, щоб кидати його в бій з першої гри. Кравчука – ми пробували сьогодні, але наприкінці гри я зробив ставку на зіграність. Хоча, маю відзначити, що Салтанов – також готовий на 60-65%. Але він був нам необхідний.

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі