Степанюк не забиває пенальті і рівненський "Верес" знову грає внічию

Степанюк не забиває пенальті і рівненський
0
Степанюк не забиває пенальті і рівненський "Верес" знову грає внічию

У Києві наша команда мала прекрасну нагоду обіграти "Олімпік". Не реалізувавши декілька прекрасних гольових нагод, у тому числі - пенальті, "Верес" знову зіграв унічию. Про це пише інформаційна служба рівненського клубу.

У другому матчі поспіль у рамках чемпіонату Української Прем’єр-ліги рівненський «Верес» зустрівся із учасником Ліги Європи УЄФА. Після домашнього поєдинку проти «Олександрії» - у Києві, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, «червоно-чорним» протистояв «Олімпік». До звітної зустрічі команди підійшли у різному функціональному стані. Якщо «Верес» на підготовку до матчу мав повноцінний тиждень, то «Олімпік» лише у четвер провів виснажливий єврокубковий поєдинок проти грецького «ПАОКа».

У матчі проти «Вереса» наставник «Олімпіка» Роман Санжар прогнозовано вдався до ротації складу. З-поміж гравців, що у четвер зіграли з греками у Лізі Європи, на матч чемпіонату в основі вийшли лише четверо: Павло Лук’янчук, Ілля Міхальов, Олександр Мігунов і Євген Цимбалюк. Ще шестеро, Заурі Махарадзе, Антон Кравченко, Іван Сондей, Станіслав Біленький, Моха, Дмитро Нємчанінов і Андрій Богданов – залишилися у запасі. Взагалі не потрапили до заявки на матч Артем Шабанов, Сергій Шестаков і Владислав Хомутов.

Тренерський штаб «Вереса» таких глибоких резервів для кадрових маневрів – поки не має. До того ж, не встиг відновитися до поєдинку у Києві травмований Артур Западня. Тож у матчі проти «Олімпіка» рівняни не зуміли навіть повністю заповнити заявку на гру. Втім, навіть у такій ситуації Юрій Вірт спробував здивувати свого візаві. Замість братів Пасічів цього разу на флангах атаки «Вереса» поєдинок з перших хвилин розпочали Антон Котляр і Ростислав Волошинович.

Активніше гру розпочали гості, підтримати яких і до Києва прибула чимала делегація рівненських уболівальників. Втім, перший серйозний момент створив «Олімпік». Олександр Мігунов на лівому фланзі вискочив тет-а-тет із Олександром Бандурою, пробив повз воротаря, але кут виявився надто гострим і м’яч пройшов повз ворота…

«Верес» відповів класною передачею Антона Котляра справа і ударом з розвороту від Сергія Гриня з району одинадцятиметрової позначки – у руки голкіперу.

Заключну третину першого тайму двома гострими атаками відкрили донеччани. Олександр Бандура помилився на виході. Але Ілля Міхальов у ворота не влучив. І практично тут же на дальній удар наважився Іван Брікнер – повз ворота.

Ще у першому таймі Юрій Вірт знову виконав вимушену заміну. У верховій боротьбі з Іваном Брікнером пошкодження зазнав Євген Морозенко. Його на полі замінив Валерій Кучеров. У перерві увійшов у гру і Геннадій Пасіч, який замінив зліва Ростислава Волошиновича.

Свої козирі кинув у бій і Роман Санжар. Замість Іллі Михальова після перерви з’явився Моха, який дуже якісно проявив себе у поєдинку проти «ПАОКа». Вийшли на поле і Станіслав Біленький та Андрій Богданов.

Такі кадрові посилення зіграли на руку «Олімпіку». Господарі атакували більше та значно масштабніше. В одному з епізодів Олександр Бандура здорово виручив партнерів після удару Івана Брікнера у ближній кут. Натомість, «Верес» продовжив захищатися і чекати на свій шанс у контратаці.

І такий шанс у рівнян був. Сергій Гринь заробив небезпечний штрафний. Роман Карасюк пробив і після кількох рикошетів практично з метра добивав м’яч у ворота все той же Гринь – мимо…

В «Олімпіка» хороший шанс змарнував Моха. Його удару лише трохи забракло влучності. У свою чергу у складі нашої команди двічі поспіль вистрілив Міха! Михайло Сергійчук спершу пробив правою метрів з двадцяти – над поперечиною. Згодом він же перевірив реакцію Артема Кичака ударом головою після передачі Романа Карасюка – голкіпер на місці!

Розв’язка у матчі могла настати вже у доданий арбітром час. Руслан Степанюк випередив Іллой-Айєта і змусив того сфолити – пенальті! Вирок арбітра взявся виконувати сам постраждалий. Голкіпер «Олімпіка» Артем Кичак перевів удар Руслана Степанюка у стійку. Добивання Антона Котляра знову прийняв на себе каркас воріт! Неймовірно!

Дуже емоційна і вже третя поспіль нічия – 0:0.

0
Спорт # Рівне # НК Верес # Олімпік # Донецьк # результат
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі