СВЯТО КРАСИ ТА СТИЛЮ: У РІВНОМУ ВІДБУЛАСЯ ГРАНДІОЗНА МОДНА ПОДІЯ (ФОТО)

СВЯТО КРАСИ ТА СТИЛЮ: У РІВНОМУ ВІДБУЛАСЯ ГРАНДІОЗНА МОДНА ПОДІЯ (ФОТО)
0
СВЯТО КРАСИ ТА СТИЛЮ: У РІВНОМУ ВІДБУЛАСЯ ГРАНДІОЗНА МОДНА ПОДІЯ (ФОТО)

Усім присутнім неабияк сподобалася колекція «VOLYN ETHNO MODERN». Ідея її створення належить керівнику центру дослідження і відродження Волині Володимиру Дзьобаку.

Володимир Дзьобак

Над колекцією також працювали дизайнерка Анна Павлюк, Юлія Кінах, Наталія Пуха, Олена Бузіна, Ірина Чучман, Галина Орищина, Мар’яна Олійник, Тетяна Андріюк.

Приблизно півроку тому ми приступили до створення цієї колекції. За основу ми брали старі автентичні костюми – орнаменти, схеми пошиття, матеріали, прикраси. Відродженням волинських костюмів ми займаємося понад 8 років. На сьогоднішній день ми створили колекції із понад 70 костюмів з різних регіонів Волині. У нашому розумінні це так звана велика Волинь, куди входять Волинська, Рівненська, шматочок Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Галицька Волинь, - розповів один із натхненників створення колекції «VOLYN ETHNO MODERN» Володимир Дзьобак.

«VOLYN ETHNO MODERN» - це не просто колекція одягу. Це сплетіння історії, моди, трендів, мистецтва, любові, бажання та титанічної праці. Більше, ніж півроку тривали розробки, підбір та пошиття колекції. Наша команда детально вивчала історію одягу, що використовувався при створенні колекції. Із більше 100 ескізів ми відібрали лише 13, - поділилася молода дизайнерка Анна Павлюк.

Організатор Першої модної події у Рівному – компанія «ARTmodels». Авторка ідеї, засновниця та режисерка Проекту – Оксана Ігас.

У нас повний аншлаг! Багато резидентів, дебютантів, молодих дизайнерів. Це 19-ий сезон модної події, підготовка тривала кілька місяців. Ми довго думали, як здивувати та чим потішити наших гостей і сподіваємося, що у нас все вийшло!, - зауважила керівниця проекту «FASHION TIME. Перша модна подія у Рівному» Марія Паливода.

Катерина Глівчук

0
# Рівне # модний показ # відбувся # свято краси та стилю
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі