«Тапочки віддай мені бл**ть», - як рівняни та політики святкують хрещення Ісуса

«Тапочки віддай мені бл**ть», - як рівняни та політики святкують хрещення Ісуса
1
«Тапочки віддай мені бл**ть», - як рівняни та політики святкують хрещення Ісуса

19 січня християни традиційно відзначають релігійне свято Водохреща. З ним пов'язують хрещення в річці Йордані Ісуса Христа. Вважається, що вода у цей день набуває неабияких цілющих властивостей. Хтось п'є священну воду, а хтось і весь у неї занурюється - у кожного своя мета. Істинно віруючі втілюють ці обряди, щоб очиститься від гріхів, а люди хитрі - з метою "запастися" здоров'ячком і просто, про всяк випадок. Є й такі, які охоче хизуються дорогою білизною та своїм тілом. Ми не станемо вдаватися у духовні подробиці цього свята, тому, вашій увазі, фото рівнян.

Народний депутат Андрій Лозовий занурювався разом із лідером Радикальної партії Олегом Ляшком та своїми колегами. Напевно нічого дивного не було б на цьому відео, якби воно не розпочалося зі слів: «Тапочки віддай мені бл**ять, це не ті тапочки» і нічого страшного, що головний радикал країни святкує християнське свято. 

 

У Радикальній патрії тішить лише дисципліна і повага до шефа. Лише йому подають руку, коли той виходив з води. А якийсь симпатичний мужчина у зелених трусах бережно, у кінці відео, замотає Олега Валерійовича в рушника.

 

 

Окропили і радикального нардепа Андрія Лозового

 

А от патрульні поліцейські Рівного занурювалися, очевидно, ще удосвіта. Ну і вже третій рік поспіль тішать своїми молодими та гарними тілами.
 
 
 
 

Це голова Рівненської районної адміністрації Володимир Пилипчук. Минулоріч чиновник занурювався зі своїми заступниками. Цього разу - сам. Подейкують, що в його команді зараз не легкі часи, тому «омивати» свої гріхи він прийшов без них, але зі своїм другом.

Народний депутат Юрій Вознюк останнім часом суттєво «подорослішав», проте вода із берегів виходить не через нього. Видно, що то через чоловіка за його спиною.

 

 

Журналістка Людмила Слободенюк в цьому році занурюється у купальнику, а не в прозорих, як в минулому році трусиках від Вікторії Сикрет. І далі продовжує демонструвати гарне, доглянуте тіло.

 

 

Навіть директор музею Іван Солодуха в Пересорниці розгулював по заповіднику у спідньому. Очевидно теж занурювався у крижану воду.

У свої 51 рік, керівник "Управління майновим комплексом" Рівненської обласної ради Валентин Кирилюк виглядає теж дуже непогано. Люди кажуть, що чиновник регулярно займається у спортзалі. Проте на фото, за інерцією живіт таки піджав.

 

 

Айдарівець Сергій Пандрак, який на війні втратив ногу загартовується регулярно та займається байдарочним спортом.

 

 

Власниця кав’ярні «Каламаріус» Вікторія Івченко за українськими традиціями вчинила найправильніше - вона пірнала до купелі у сорочці і без демонстрації спідньої білизни.

 

Міцик Гонібез, як завжди у своєму репертуарі - веселий та позитивний. У себе на сторінці він написав: «Я післязавтрашній ... поки це не стало мейнстрімом ))))) єслі шо я покупався )))»

 

Ну, і на останок, як завжди полуничка від невідомої жіночки без спіднього. 

p.s. Усі фото із соціальної мережі "Фейсбук", які рівняни самі і виставили.

Цікаво, а якщо фото із купання в ополонці не виставляти у соцмережі то Бог це пірнання зарахує?

1
Таблоїд
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі