Терористи, вибухи, пожежі та потерпілі на Рівненщині

Терористи, вибухи, пожежі та потерпілі на Рівненщині
0
  • Терористи, вибухи, пожежі та потерпілі на Рівненщині
  • Терористи, вибухи, пожежі та потерпілі на Рівненщині
  • Терористи, вибухи, пожежі та потерпілі на Рівненщині

4 липня на базі навчально-тренувального полігону аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівненській області в селі Городище Рівненського району відбулися широкомасштабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Рівненщини, щодо ліквідації можливих надзвичайних ситуацій природнього та техногенного характеру.

У навчаннях брала участь авіація Держслужби з надзвичайних ситуацій України. Учасниками навчань, окрім патрульної поліції, також були: Рівненська обласна державна адміністрація, ГУ ДСНС України у Рівненській області, Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства, Спеціальний авіаційний загін ОРС ЦЗ ДСНС України, Головне управління національної поліції області, Управління СБУ області, Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Рівнеоблводоканал, Рівнеобленерго, ПАТ «Рівнегаз», управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації.

Відпрацьовувалося сім основних ввідних. У першому випадку спецпідрозділи СБУ ліквідували терористичну групу, що захопила заручників.

За другою ввідною, внаслідок вибуху побутового газу сталося руйнування конструкцій житлового будинку з утворенням окремих осередків пожеж.

За третьої ввідною в результаті сходження колісних пар залізничного вагону з аміаком сталася розгерметизація запірної арматури з подальшим витоком хімічної речовини.

За четвертою ввідною піротехнічним підрозділом ДСНС проводилося обстеження та вилучення вибухонебезпечного предмету з подальшим його знищенням.

За п’ятою ввідною через дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на АЗС виникла пожежа, а в деформованих автомобілях опинилися затиснуті люди.

За шостою ввідною проводилося гасіння працівниками лісового господарства масштабної лісової пожежі.

За останньою сьомою ввідною проводилося рятування особовим складом Єврокоптера Спеціального авіаційного загону Держслужби з надзвичайних ситуації України умовного потерпілого з подальшою його доставкою до медичного закладу.

По закінченню навчань відбулося оперативне засідання обласної комісії ТБ та НС під головуванням очільника Рівненської обласної державної адміністрація Олексія Муляренка.

0
# Рівненщина # Головне управління ДСНС України у Рівненській області # авіація # широкомасштабні навчання
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі