"Ти зможеш, якщо зміг я!" знову на Рівненщині (ФОТО)

0
"Ти зможеш, якщо зміг я!" знову на Рівненщині  (ФОТО)

Щорічно протягом листопада-грудня комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області проводить для учнів спеціальнихнавчальних закладів фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!». Нещодавно вони відбулися у комунальному закладі «Великомежиріцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів» Рівненської обласної ради, що в Корецькому районі. Учні цього закладу з нетерпінням чекали на таку подію. Адже сама участь у заході, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – головна мета для кожного з них.

Отже, після вітального слова організаторів, учасники із задоволенням взялися за виконання спортивної програми. Тож, на майданчику завирували спортивні пристрасті. Група підтримки, з числа учнів та педагогів, активно скандували та всіляко підтримували команди. Такий стимул ще більше спонукав дітей швидко та якісно проходити дистанції.

Врешті, переможці та призери змагань були визначені. Найбільшого успіху домоглися хлопці та дівчата з команди «Еверест», які подолали нелегкий шлях та здійнялися на вершину п’ядесталу. Друге місце укоманди «Прометей», третє – дісталося команді «Іскра». Зусилля найбільш наполегливих були винагородженні дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України у Рівненській області.

Наступний етап фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» відбудеться у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

 

 

 

Прес-служба "Спорт для всіх"

0
Спорт # Рівненщина # Спорт для всіх # Активність
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі