Тимошенко особисто прийшла до Президента: «Ми готові стати поруч»

Тимошенко особисто прийшла до Президента: «Ми готові стати поруч»
0
Тимошенко особисто прийшла до Президента: «Ми готові стати поруч»

Фракція «Батьківщина» готова підставити плече Президенту України Володимиру Зеленському в боротьбі з коронавірусом і допомогти підняти економіку, заявляє лідер Юлія Тимошенко.

– Я зустрічалася з президентом, і ця зустріч була дуже важлива. Я сказала Зеленському: «Пане президенте, ми були в опозиції, але ми були в опозиції до моменту початку цієї екстреної ситуації в світі».
– Сказала цієї п’ятниці Юлія Тимошенко в програмі «Свобода слова» Савіка Шустера. – Зараз ми вийшли з опозиції і я особисто прийшла до Президента, щоб сказати – у нас є план. У нас є точна покрокова стратегія, як захистити сьогодні людей від хвороби і як сьогодні підняти економіку і захистити фінанси. І ми готові стати поруч з президентом, поряд з урядом і зробити все, що треба. І нам тут не треба ніяких особливих речей, нам треба дати можливість працювати

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко заявила, що її команда припиняє опозиційність по відношенню до діючої влади в зв’язку з пандемією COVID-19.

Так Тимошенко, звертаючись до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, заявила, що її команда розуміє, з якими викликами чинна влада стикається в зв’язку з пандемією COVID-19. Потім що «призупиняє опозиційність» і висловлює підтримку Уряду і Президенту.

– Пане прем’єр-міністре, я абсолютно точно розумію, який зараз ком проблем ліг на плечі української влади. І тому наша команда свідомо вирішила призупинити опозиційність, призупинити взагалі будь-які політичні пікетування, протистояння.

Ми зараз прийняли рішення зробити все, щоб допомогти і вам і уряду і президенту. Всіма нашими знаннями і можливостями, як в цій ситуації проходити такий важкий етап нашого життя , – сказала Тимошенко.

У відповідь на це глава Уряду подякував Тимошенко за «конструктивну позицію».

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі