Тимошенко обурилась невиплатою зарплати медикам Рівненщини

Тимошенко обурилась невиплатою зарплати медикам Рівненщини
2
Тимошенко обурилась невиплатою зарплати медикам Рівненщини

Юлія Тимошенко приїхавши до Рівного була критично обурена станом справ в області. На її думку Рівненщина замість того, аби бути однією з найзаможніших регіонів України - лишається розумної молоді, а незахищені люди не отримують зарплатні взагалі. Цю ситуацію в регіоні, лідерка "Батьківщини" обговорила з рівнянами під час мітингу в центрі міста:

Дубенські лікарі

Нагадаємо, вчора 14 листопада, лікарі у місті Дубно перекрили міжнародну трасу. Все б нічого, однак, вони не отримують зарплати майже 4 місяці.

 

Юлія Тимошенко гостро розкритикувала владу, адже на її думку вчителі й лікарі повинні жити гідно в Україні, а не лишатись голодними. Варто зазначити, величезна кількість випускників медичних вишів та вже давно з досвідом лікарів - їдуть на роботу до Польщі:

"Я не хочу, щоб приїжджаючи на  Рівненщину, перше повідомлення, яке до мене надходило, це те, що вчителі чи лікарі виходять перекривати траси через несплату заробітної плати, мені прикро, що під час спілкування зі студентами, я дізнаюсь, що з 500 молодих, перспективних людей, майже всі хочуть покинути нашу Державу.".

Також вона наголосила, що в Україні, зокрема, медики мають надто низький рівень заробітних плат, в той час як «у розвинутих європейських країнах заробітна плата у 16 разів вища»

 

Ціна на газ

В халепу потрапила величезна кількість українців. Не зважаючи на те, що осінь дозволила людям хоч трішки зекономити, бо була теплою, але холоди приведуть гаманці рівнян до критичного стану. Все тому, що Україна має газові родовища, однак вони були розкрадені, а повертати прибутковий бізнес ніхто не планує:

"В Україні є власні газові родовища, які свого часу були розроблені за державні кошти і потім за хабарі та "відкати" привласнені людьми Януковича та оточенням Порошенка. На них за рік видобувається 21 мільярд кубічних метрів газу. У той час, як для потреб населення потрібно всього – 19. Вони говорять, що неможливо українцям продавати те, що належить їм за Конституцією. Але ж цей газ продавався для нашого населення до січня 2014 року. Значить можна і ця практика буде поновлена, щойно почне працювати новий Президент. І найцікавіше – собівартість тисячі кубометрів вітчизняного газу – 12 доларів. Із усіма витратами на транспортування, податками та нарахуваннями на розвиток галузі – 90 доларів. Нам же продають газ по 300 доларів. Відчуваєте різницю? Недопустимо високі ціни на газ для українців призвели до того, що люди просто не спроможні платити за комунальні послуги зі своїх мізерних зарплат та пенсій. Борг на сьогодні по Україні сягнув рекордних 30 мільярдів гривень. Та навіть попри це, Порошенко і його команда дозволяють собі перед самим початком опалювального сезону піднімати ціни на природний газ для населення на 23%. Те, що відбувається зараз в країні, нічим іншим, як терором холоду, не назвеш. У людей відібрали їх елементарне право на тепло і розповідають байки, аби в ці останні півроку, що їм залишилися при владі, набивати свої кишені мільярдними надприбутками""

 

Економічний курс

Юлія Тимошенко переконана, що новий президент більше ніколи, нікому не дасть знущатися та маніпулювати Україною, як це відбувалось останні роки через необґрунтовано завищені тарифи та корумповані маніпуляції. Величезна команда експертів розробила новий економічний курс України. Все тому, що вважає - Українці не повинні падати у світових рейтингах нижче навіть бідних Африканських країн. Ганебно маючи безліч копали, чорнозем, газ - жити в такій скруті:

"Коли я передавала країну Януковичу після фінансової економічної кризи, то зовнішній борг складав 34% від внутрішнього валового продукту. Та ж критична ситуація із боргами, що склалася зараз, є прямою загрозою національній безпеці країни. І новий Президент, щоб країна не впала в фінансовий хаос та безлад, має оптимізувати ці борги".
 
 
Брудні міфи
 
Рівнянам розповіла пані Тимошенко і про міф, який, за її словами, був нав’язаний режимом Януковича, а зараз активно культивується пропагандистами Порошенка. Зокрема, про дуже невигідні газові контракти, які були укладені нею ще у 2009 році.
 
- Ви просто візьміть свої платіжки за комунальні послуги, по яких ви платили тоді, і порівняйте з нинішніми, вже «вигідними» від Порошенка. І ви побачите, що ціни виросли в десять разів. А тепер робіть висновки, у кого контракти були вигідні, а в кого ні, - підсумувала Юлія Володимирівна.
 
 
 
 
 
Рівняни попри дощову погоду і холодну пору - зустріли лідерку дуже тепло. А це означає, що люди вірять в правильність "Нового курсу України" і допоможуть відібрати Державу в олігархів, аби повернути її громадянам.
 
 
На правах реклами
 
2
Політика # Дубно # Рівне # рівненські медики # зарплата # Тимошенко
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі