ТМ «Inter-Beton» повертається у рівненський «Верес»!

ТМ «Inter-Beton» повертається у рівненський «Верес»!
0
ТМ «Inter-Beton» повертається у рівненський «Верес»!

ТМ «Inter-Beton» на чолі з директором Юрієм Чабораєм повернулися у рівненський «Верес». Точніше сказати, що обидві організації відновили партнерство. ТМ «Inter-Beton» знову стала спонсором «червоно-чорної» команди Рівного.

Офіційно союз закріпили на презентації новачків команди – рукостисканням Юрія Чаборая та президента НК «Верес» Івана Надєїна.

Варто відмітити, що ТМ «Inter-Beton» була чи не першим титульним спонсором відродженої рівненської команди у 2015 році.

До слова, за день до проведення великої футбольної зустрічі, до будівлі Рівнеради прийшла з півсотні вболівальників «Вересу», а також керівництво клубу. Вони звернулися до депутатів міської ради із проханням пришвидшити виділення коштів на будівництво стадіону «Авангард».

«Стадіон будується, але дуже повільними темпами. Наша команда вже декілька років їздить та грає де завгодно, тільки не в Рівному», – зазначили представники НК «Верес».

Депутат Рівненської міськради від «Слуги Народу» Юрій Чаборай в червоно-чорній символіці клубу виступив у сесійній залі на підтримку команди:

«Шановні депутати, давайте допоможемо нашому спортивному клубу. Ми дуже легко єднаємося проти чогось, ми групуємося проти чогось. Давайте сьогодні  згуртуємось «За» та зробимо цю велику справу у максимально короткі терміни. Прошу всіх підтримати!», – закликав колег-депутатів приєднатися Юрій Чаборай.

Також Юрій Чаборай на своїй сторінці у Facebook зазначив: «Вважаю, що стадіон обов’язково має бути, щоби громада міста та наші спортсмени могли ним користуватися. Ми маємо сприяти розвитку фізичної культури і спорту в нашому місті».

Цілком ймовірно, що додаткові кошти на «Авангард» будуть виділені на наступній сесії, яка запланована на 31 березня.

Що ще цікавого презентували на зустрічі Вереса 12 березня

З поміж іншого на зустрічі керівництва команди із вболівальниками 12 березня обговорили і давно анонсовану емісію акцій. Її супроводжуватиме компанія Concorde Capital. Акціонером клубу вже може стати будь-хто. Для цього потрібно прийти до Veres Place із паспортом та ідентифікаційним кодом, отримати там всі необхідні консультації спеціалістів і поставити підпис під угодою про купівлю акцій. Кількість акціонерів – необмежена.

Також під час зустрічі нагороди найкращих захисника, півзахисника, нападника та воротаря, згідно з результатами вболівальницького рейтингу, отримали Ігор Солдат, Сергій Петько, Роберт Гегедош і Богдан Когут. 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі