Три ДТП на Рівненщині: двоє дорослих та хлопчик у лікарні

Три ДТП на Рівненщині: двоє дорослих та хлопчик у лікарні
0
Три ДТП на Рівненщині: двоє дорослих та хлопчик у лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими сталися 15 жовтня у Рівному, Сарненському і Рокитнівському районах. До лікарні із травмами госпіталізували двох дорослих та шестирічну дитину.

Близько першої години ночі у селі Ясногірка Сарненського району  24-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Shineray», під час зустрічного роз'їзду не впорався із керуванням та допустив виїзд транспортного засобу вправо за межі проїзної частини із подальшим перекиданням у кювет. Внаслідок ДТП потерпілого із численними переломами госпіталізували до лікарні.

У Рівному на перехресті вулиці Шевченка та проспекту Миру 61-річний житель Рівненського району, водій автомобіля "Chevrolet Aveo" здійснив наїзд на 61-річного жителя обласного центру. Під час ДТП чоловік знаходився на нерегульованому пішохідному переході, за попередньою інформацією, перебував у стані сп’яніння. Внаслідок наїзду пішохода із переломом основи черепа госпіталізували до лікарні.

Того ж дня у селі Глинне Рокитнівського району 24-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керуванням та допустив наїзд на шестирічну дитину. Хлопчик у цей час знаходися біля паркану будинку, де проживає. Внаслідок ДТП малолітнього із переломом кістки тазу госпіталізували до лікарні. 

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У водіїв відібрано зразки крові для перевірки на стан сп’яніння.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

0
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі