"Тунель щастя" - популярна фотолокація у Рівному (ФОТО)

0
"Тунель щастя" - популярна фотолокація у Рівному (ФОТО)

Дедалі у Рівному набирають шаленої популярності фотографії зроблені на креативних локаціях. Цьогоріч ЖК “На Щасливому” презентував рівнянам безліч цікавих фотозон, які відвідали тисячі рівнян, однак справжньою родзинкою сезону став — “Тунель щастя”.

«Тунель щастя» розташований у самісінькому центрі житлового комплексу. Він є справжньою окрасою парку та веде до каплиці Покрови Божої Матері. Тут як вдень так і ввечері під час прогулянки можна зустріти мешканців так і гостей комплексу.


Працівники ЖК розповідають, що їм подобається дивувати рівнян різноманітними фотозонами, які до слова, виготовляються під замовлення:

“Нам подобається дивувати рівнян новими фотозонами. Щорічно ми їх змінюємо, створюємо нові, адже що може бути краще за позитивні емоції людей та круті, креативні фото у соцмережах. До того, кожна нова локація — це ексклюзив, виготовляється виключно під замовлення”. - розповідає представниця ЖК “На Щасливому” Вікторія Власенко.


Декілька разів на рік, відповідно до сезону працівники декорують тунель. Влітку напередодні Дня Незалежності України його прикрасили сотнями жовто-блакитних стрічок. Нині ж інсталяція — це долина, яка ввечері сяє золотими кольорами. Однак, у комплексі стверджують, що не збираються зупинятись на досягнутому і готують щось грандіозне, таке, чого ще у Рівному не було до новорічних свят.


Представниця ЖК «На Щасливому» Вікторія зазначає, що у комплексі вже починаються підготовчі роботи:

"Як можна було помітити, тунель влітку був прикрашений українською символікою, зараз він виглядає зовсім по-іншому, і вже згодом — стане частиною справжньої новорічної казки, в яку перетворюється житловий комплекс щорічно напередодні зимових свят, привідкриємо трішки завісу, підготовчі роботи починаються заздалегідь – ми готуємо унікальні сюрпризи, які не залишать байдужим нікого”.- зазначила представниця ЖК “ На Щасливому”.

Рівнян запрошують робити фото у "Тунелі щастя", викладати їх соцмережах, та позначати на них житловий компекс, таким чином кожен отримує можливість потрапити у публікації на сторінках житлового комплексу.

До слова, прикрашати парк житлового комплексу до свят, і додавати ексклюзивні елементи декорацій вже стало щорічною традицією “На Щасливому”.

0
Новини забудовників # Рівне # ЖК "На Щасливому" # фотосесія # жити На Щасливому # тунель щастя # фотозона
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі