"Твої таланти РАЕС": На Рівненській АЕС завершився творчий конкурс

0
  • "Твої таланти РАЕС": На Рівненській АЕС завершився творчий конкурс
  • "Твої таланти РАЕС": На Рівненській АЕС завершився творчий конкурс

На Рівненській АЕС підбили підсумки конкурсу «Твої таланти РАЕС». Цьогоріч учасники представляли шість цехів електростанції, виборовши чотири призових нагороди. Лідерство дісталось напрямку «Світ захоплень» (декоративно-прикладне мистецтво).

Уже четвертий рік поспіль Палац культури РАЕС спільно з адміністрацією та профспілковим комітетом РАЕС проводять огляд-конкурс художньої самодіяльності структурних підрозділів електростанції «Твої таланти РАЕС». Творчий конкурс проводився з жовтня по грудень й представлений у двох номінаціях: конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва та конкурс фото-майстерності.

Творчий конкурс проходив з метою залучення працівників РАЕС до діяльності з підвищення іміджу інформаційної та культурно-просвітницької діяльності електростанції, збереження духовних традицій, підтримки та розвитку української національної культури, сприяння реалізації творчих можливостей обдарованих особистостей.

Перше місце в номінації «Світ захоплень» посіла Вікторія Карпенюк (ЦД та РАВ), друге – Тетяна Кньовець (ПТУ), третє – Катерина Хомич (ЕЦ). В номінації «Стоп-кадр» (фотоконкурс) спеціальний приз журі дістався Анатолію Коханцю (ПК).

«Для мене малювання олійними фарбами по полотну – це свого роду певна медитація, – зізнається володарка першого місця Вікторія Карпенюк. Живописом цікавлюсь з дитинства. В художній справі надихаюсь життям навколо мене. У конкурсі взяла участь вперше, бо лише нещодавно влаштувалась на роботу. Це був доволі цікавий досвід для мене, тому планую і надалі розвивати свої творчі вміння, аби якнайкраще представити свій цех наступного року», – наголошує призерка.

«Вишивка – це доволі кропітка праця, особливо якщо це стосується художніх картин, – ділиться Тетяна Кньовець. Так склалось ще з дитинства, що до будь-якої роботи я підходжу з особливою відповідальністю, тому, мабуть, і обрала собі не лише таке хоббі, а й професію – викладача. Від конкурсу я отримала естетичне задоволення, тому не виключено, що візьму участь вже у ювілейному – п’ятому огляді-конкурсі», – каже власниця другого місця.

Член журі огляду-конкурсу Світлана Кох зазначає: «Такі заходи не тільки розкривають творчі здібності наших працівників, але й об’єднують атомників у творчості. Вважаю, можливість творчої самореалізації – це невід’ємна складова становлення цілісної особистості. Цьогоріч, ми помітили значне зменшення кількості конкурсантів, що не може не бентежити нас, як представників журі. Тому одним із важливим завдань для голів цехових комітетів є налагодження належної комунікації між представниками профспілки та працівниками структурних підрозділів електростанції, задля популяризації творчого розвитку кожного працівника. Маємо надію, що у наступному ювілейному п’ятому конкурсі-огляді «Твої таланти РАЕС» візьмуть участь якщо не усі, то хоча б більшість підрозділів РАЕС», – наголошує Світлана Кох.

 

 

Прес-служба РАЕС

 

 

0
# Рівне # творчий конкурс # РАЕС # Творчість
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі