У центрі Рівного військовослужбовці влаштували флешмоб (ФОТО)

У центрі Рівного військовослужбовці влаштували флешмоб (ФОТО)
0
У центрі Рівного військовослужбовці влаштували флешмоб (ФОТО)

До Дня Національної гвардії України сьогодні, 25 березня  в центрі Рівного на майдані Незалежності, військовослужбовці частини 3055 Національної гвардії України та студентки Національного університету водного господарства та природокористування влаштували символічний флешмоб.

Прес-офіцер військової частини 3055 другої Галицької бригади Національної гвардії України, молодший лейтенант Дарія Петрушкевич розповіла, що цим флешмобом хочуть продемонструвати військовослужбовці:

"26 березня ми святкуємо День Національної гвардії України, наша частина старається щорічно чимось тішити рівнян і власне, сьогодні, напередодні свята ми підготували святковий флешмоб, під час якого продемонструємо результати нашої стройової підготовки. Солдати строкової служби готувались понад місяць також нам допомагали дівчата з Національного університету водного господарства та природокористування. Цим флешмобом ми також хочемо показати, хто служить у Національній гвардії і що ми не лише можемо охороняти порядок, а й організовувати різні цікаві творчі заходи".

Рівняни та гості міста спостерігали цікаве дійство та майстерність стройової підготовки, однак учасники флешмобу ще й вистроїли певні символи свята. 


"Військовослужбовці побудували надпис "Національна гвардія України" де особовий склад викрикував, після цього вибудували цифру 5, яка власне є символом 5-ї річниці створення гвардії, і на завершення створили герб України під час якого заспівали національний гімн"-підкреслив командир другого стрілецького зводу стрілецької роти військової частини 3055 Назар Заріцький.

0
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі