У Гощу завітав #OlympicLab

У Гощу завітав #OlympicLab
0
У Гощу завітав #OlympicLab

Справжнє свято спорту, здоров’я та активного способу життя відбулось у Гощанській районній гімназії, адже до них завітала майстер спорту України з боротьби вільної та сумо Юлія Рейвах. Зустріч відбулась в рамках проєкту НОК України #OlympicLab.

Він передбачає ряд напрямків. Сьогодні учні  долучились до однієї із таких тем, як ментальне тренування. Слово «ментальний» походить від латинського mens або mentis, що перекладається як душа, дух. А поняття «ментальне тренування» – це здатність спортсмена мислити, налаштовуватися і теоретично навчатися. Тому під час зустрічі Юля розповіла дітям про свій шлях у світ спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини. Крім того, у присутніх на заході була можливість поспілкуватись та задати питання гості.

Окрім знайомства з титулованою атлеткою, усі бажаючі мали можливість взяти участь ще й в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні,  успішних спортсменів-олімпійців та іншу спортивну тематику.

 Продовжилось свято спорту «Фестивалем здорового способу життя», де кожен міг випробувати свої можливості в індивідуальних спортивних конкурсах «Кільця», «Скакалка» та «Гімнастичний». На завершення всі найактивніші та найвправніші отримали на згадку пам’ятні подарунки.

Нагадаємо, що в Рівненській області такі заходи організовуються Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі