У поліції Рівненщини поповнення на 117 новачків

У поліції Рівненщини поповнення на 117 новачків
0
У поліції Рівненщини поповнення на 117 новачків

На вірність українському народові сьогодні, восьмого лютого, урочисто присягнули 117 патрульних поліцейських. Відсьогодні вони забезпечуватимуть правопорядок в Рівному та області.

Із визначним днем привітати молоде поповнення на центральному майдані Рівного зібралися очільники правоохоронних органів, служби з надзвичайних ситуацій та керівництво міста й області.

«Ви сьогодні склали присягу на вірність українському народові, — звернувся до нових патрульних поліцейських начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук. — Нехай людська шана, любов до України допомагають у вашій роботі. Слава Україні!»

Крім того, керівник поліції області привітав патрульну поліцейську Катерину Козак, яка сьогодні святкує День народження. Серед 117 нових патрульних поліцейських — 26 дівчат, семеро учасників АТО. Всі вони успішно закінчили чотиримісячне навчання та склали іспити.

Привітав патрульних і голова Рівненської облради Микола Драганчук:

Основний показник ефективності роботи поліції – довіра людей. Патрульним вірять, їх підтримують. І хоча в цій професії, як і в будь-якій іншій, бувають помилки, ви маєте силу волі зробити висновки та рухатися далі. Будьте сильними та сміливими, адже від вас залежить безпека кожного з нас, - зазначив, вітаючи поліцейських, голова обласної ради Микола Драганчук.

Також голова обласної ради відзначив патрульних, які з квітня 2016 року гідно несуть службу на території Рівненщини. Подякував за сумлінне виконання обов'язків і побажав наснаги, оптимізму, наполегливості та міцного здоров'я.

Присутні на урочистостях хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні та воїнів, які полягли за Україну та загиблих при виконанні обов’язків правоохоронців.

Підтримати поліцейських на майдан Незалежності прийшли сотні жителів обласного центру. Адже нові патрульні віднині поважатимуть і охоронятимуть їхні права і свободи, сумлінно виконуючи службові обов’язки, в чому сьогодні присягнули.

Однак найприємнішим моментом для поліцейських стали обійми та вітання рідних, які з нетерпінням чекатимуть їхнього повернення зі служби додому. Тож сьогодні ввечері екіпажі у складі нових патрульних заступлять на своє перше патрулювання. У добру путь!

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі