У поліції Рівненщини відкрили сучасний спортивний зал

У поліції Рівненщини відкрили сучасний спортивний зал
0
  • У поліції Рівненщини відкрили сучасний спортивний зал
  • У поліції Рівненщини відкрили сучасний спортивний зал

На базі обласного Головного управління Національної поліції в Рівненській області урочисто відкрили спортзал фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Занедбане більше 10 років приміщення спортзалу ДЮСШ «Юний динамівець» капітально відремонтували, обладнали душовими та роздягальнями, закупили увесь необхідний спортивне обладнання. Серед інвентарю – сучасний боксерський ринг, груші, килими для борців та обладнання для тренувань з тхеквондо, боксу, сучасними танцями.

У спортзал інвестували близько 2 мільйонів гривень, долучились як обласна влада, так і спонсори. Головний меценатом відновлення залу стала Громадська організація «Бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів». У сучасно облаштованому залі займатимуться переважно вихованці ДЮСШ «Юний динамівець» та спортсмени ГО «Бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів», а у вільні години зможуть підтримувати свою фізичну форму і рівненські поліцейські.

Обласне спортивне товариство «Динамо» перебуває на балансі Головного управління Національної поліції в Рівненській області і вже третій рік утримується за рахунок коштів обласної влади.

За словами заступника  голови Рівненської ОДА Олександра Корнійчука, щороку сума фінансової підтримки для товариства зростає. Так, якщо у 2015 році на утримання ФСТ «Динамо» було спрямовано 583 тисяч гривень обласних коштів, то вже цьогоріч сума збільшилась до 900 тисяч. На найближчій сесії планують виділити додаткові кошти на енергоносії.

«Переконаний, що ми на правильному шляху і той факт, що пріоритетом для влади є дійсно спорт, може підтвердити кожен. В області будується 5 нових спортивних закладів, облаштовуються футбольні поля, а нещодавно дано старт глобальному проекту – спорткомплексу на Макарова. Вкладаючи у фізичну культуру ми дбаємо про майбутнє покоління», - звернувся до присутніх Олександр Корнійчук.

Присутній на заході радник Міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував за співпрацю у відтворенні спортивної бази для ФСТ керівництву облдержадміністрації, облради, міської ради, наголосивши, що це дієвий приклад партнерства держави, влади та правоохоронних структур задля виховання здорової і спортивної молоді.

Віталій Корж вручив подяки голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку та його заступнику Олександру Корнійчуку.

«Це була руїна, а сьогодні це придатний для професійних занять спортивний комплекс. Це, зокрема, буде і осередок для розвитку службово-прикладних видів спорту для наших правоохоронців. Самбо, рукопашний бій, багатоборство - це ті види спорту, які пов’язані з їхньою професійною діяльністю», - відзначив Перший заступник голови ФСТ «Динамо».

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі