У Рівне приїдуть зірки серіалу "Школа"

У Рівне приїдуть зірки серіалу
0
У Рівне приїдуть зірки серіалу "Школа"

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі «Школа» на «1+1», вирушають у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться кілька фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть жителі західної України.

Мимоволі поширилась не зовсім достовірна інформація , що квитків на фан зустріч з акторами серіалу школи вже немає !!!!

КВИТКИ Є в КАСІ МПК ТЕКСТИЛЬНИКА Довідки 0976452110 Каса працює з пн по пт з 10.00-18.00

Квитки можна придбати тут: https://kvartal-concert.com/afisha?field_city_tid=All&field_tours_tid=328&field_date_value%5Bvalue%5D%5Bdate%5D 

 

Так, глядачі побачать Анну Трінчер (Ната), Ірину Кудашову, Богдана Осадчука, Олега Виговського, Сашу Петренко, Марію Кондратенко (Соня), Яніну Андреєву, Олену Курту, Андрія Бойко та інших, переглянуть та візьмуть участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

Фан-зустрічі відбудуться 3 квітня у Рівному, 4 квітня у Луцьку, 5 квітня у Львові, 6 квітня у Тернополі, 7 квітня у Вінниці, 8 квітня у Хмельницькому, 9 квітня у Чернівцях, 10 квітня у Івано-Франківську, 11 квітня – в Ужгороді.

Детальніше про інші міста, час та місце проведення фан-зустрічей можна дізнатись за посиланням https://1plus1.ua/shkola/novyny/zirki-serialu-skola-virusat-u-ostannij-vseukrainskij-tur 

 Режисером інтерактивної вистави став Сергій Корнієнко, який протягом 10 років працює над театральними постановками, а сьогодні ставить вистави у Молодому театрі.  Інтерактивна вистава для фан-туру серіалу «Школа» стала експериментом для Сергія: «Інтерактивна  вистава для фан-туру серіалу «Школа» для мене є дуже відповідальним та важким завданням, але водночас це надихає. Я хочу створити добру та теплу виставу, в якій глядач теж буде брати участь, а актори зможуть відчути зв’язок і підтримку із залом. Вистава буде про те, як наші герої готуватимуться до шоу талантів, внутрішні інтриги та комічні ситуації. А суддями для наших учасників стануть глядачі, які  зможуть оцінити кожну команду. Гарний настрій та участь кожного з прихильників в нашій виставі, є одним із першочергових завдань для мене», - зазначає режисер. Нагадаємо,  «Школа» – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна)

Відео: https://1plus1.ua/shkola/video/skola-vipusknij-divis-z-4-berezna-na-11-trejler Група 1+1 медіа оголосила про продаж раннього доступу до допрем'єрного показу продовження другого сезону популярного серіалу «Школа» для користувачів мобільного додатку 1+1 video.

Вартість перегляду нових серій раніше, ніж вони вийдуть в телеефірі, складе 49 грн. Купити ранній доступ та отримати можливість побачити продовження серіалу шанувальники мали змогу вже з 1 березня. 

Головні ролі у стрічці виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Вегас, Марія Кондратенко. Виробництво – «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Дарина Жукова, Ксенія Чорна та Володимир Андріюк. Додаткова інформація з приводу подробиць фан-туру акторів серіалу «Школа» будуть розміщуватися на офіційних аккаунтах стрічки у соціальних мережах: https://www.facebook.com/shkola1plus1/ https://www.instagram.com/top.school/?hl=ru 

Дивіться серіал «Школа» о 20:45 на телеканалі «1+1» з понеділка по четвер.

0
Афіша
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі