У рівненському міському "Меморіалі Володимира Шморгуна" визначилися чвертьфіналісти

У рівненському міському
0
У рівненському міському "Меморіалі Володимира Шморгуна" визначилися чвертьфіналісти

Минулого вік-енду, 16-17 лютого, в Зимовій першості міста Рівне “Меморіал Володимира Шморгуна” відбулися заключні матчі групового етапу та поєдинки 1/8 фіналу. Особливих несподіванок не трапилося – до чвертьфіналу пробилися обидва представники Першої ліги – “Калина” та “Коливань”, а також володар Кубку ліги – “Граніт”.

9 тур, 16 лютого, субота,

ДЮСШ “Верес” U-16 – ФК “Межирічі” 0:3 “Сатурн” – “Горинь” 1:5 “Волинь” U-19 – “Граніт” 1:3 “Продторгобладнання”- “Коливань” 1:3 “Понеділок” – “Калина” 1:2

1/8 фіналу, 17 лютого, неділя,

ФК “Гоща-Агат” – “Коливань” 0:0 пп 3:5 ФК “Садове-2” – ДЮСШ “Верес” U-16 5:0 ДЮСШ “Верес” U-17 – ФК “Межирічі” 4:2 “Агат” – “Сатурн” 1:1 пп 8:9 “Рівес” – “Понеділок” 0:1 “Граніт” – “Продторгобладнання” 3:1 “Горинь” – “Волинь” U-19 +:-

Статистика турніру.

всього матчів – 56, голів – 189, в середньому за матч – 3,38, результативних матчів (понад 3 м’яча за гру ) – 26 (46,43%), безгольових голів – 4 (7,14%), найчастіше зустрічалися такі рахунки – 1:0 (8 разів або 14,29%) і 2:1 (7 разів або 12,50%).

У першому поєдинку 1/8 фіналу ФК “Гоща-Агат” нічим не поступався представнику першої обласної ліги з Клеваня. На руку районній команді зіграло вилучення у складі “Коливані”, гравці якої змушені були провести левову частку часу поєдинку в меншості.

Проте, реалізувати більшість гощанцям не вдалося, тому переможця довелося визначати за результатом пробиття пенальті. Гравці “Коливані” у всіх п’яти спробах виявилися точними, а от гравець ФК “Гоща-Агат” одного разу пробив прямо по центру і голкіпер клеванської команди удар парирував.

Завершили внічию свій матч і агатівці з Симонова, котрі грали проти “Сатурна” з Дядьковичів. Щоправда, в цій зустрічі командам вдалося забити по одному голу ще в основний час. У післяматчевій серії гравцям обох клубів довелося пробити майже два десятки ударів. У підсумку, з рахунком 9:8 переміш представник Рівненського району.

Не зважаючи на низьке місце в своїй групі мав чудові шанси пробитися до чвертьфіналу ФК “Межирічі”. Корецька команда, котра в минулому сезоні зіграла у Чемпіонаті Гощанщини, на стадії 1/8 фіналу зустрічалася з старшими юнаками ДЮСШ “Верес” і після першого тайму вела в рахунку 2:0. Проте по перерві все стало з ніг на голову і ФК “Межирічі” примудрилися пропустити чотири рази – отож, поразка 2:4 і виліт з турніру.

З представниками рівненської ДЮСШ “Верес” зустрічався ФК “Садове-2”, котрий вийшов до play-off з першого місця в групі Б. Щоправда, суперники садівчан відверто поступалися їм у класі, про що свідчить кінцевий рахунок зустрічі – 5:0 на користь чемпіона Гощанщини.

Важким виявився матч першого етапу play-off для діючого переможця Меморіалу Шморгуна. “Понеділок” лише завдяки єдиному голу, проведеному з одинадцятиметрового, зумів здолати “Рівес”.  Перемога “Граніта” у матчі з “Продторгобладнання” виявилася більш переконливішою – 3:1.“Без бою” до 1/4 фіналу потрапили бугринська “Калина”, котра квалфікувалася достроково як переможець групи А і кустинська “Горинь”, від матчу з якою відмовилася луцька “Волинь” U-19.

За результатами жеребкування чвертьфіналу Меморіалу Шморгуна “Калина” отримала серйозного суперника у вигляді “Граніту” з Клесова. Нагадаємо, саме з цим представником Сарненського району бугринці мали зустрічатися в минулому році у матчі за третє місце, проте відмовилися від поєдинку. В цілому, у всіх чотирьох парах назвати явних фаворитів важко, тому в найближчу суботу глядачів очікуватиме цікавий футбол.

1/4 фіналу, 26.02, субота,

10:00 ДЮСШ “Верес” U-17 – “Понеділок”
11:20 “Горинь” (Кустин) – ФК “Садове-2”
12:40 “Коливань” (Клевань) – “Сатурн” (Дядьковичі)
14:00 “Калина” (Бугрин) – “Граніт” (Клесів)
15:30 Жеребкування 1/2 фіналу

 

Інформаційна служба РМФФ

0
Спорт # Рівне футбол # Меморіал Володимира Шморгуна
Читайте також
1510
У Рівному в міні-футбол грали рятувальники
1-2 серпня у місті Рівне відбувся турнір з міні-футболу серед підрозділів Головного управління ДСНС області. На спортивний майданчик впродовж двохденного турніру вийшло вісім команд з яких - апарат ГУ ДСНС області, аварійно-рятувальний загін спецпризначен
0
Читати далі
1590
ФК "Садове" - переможець рівненського обласного турніру "Меморіал Володимира Шморгуна-2019"
0
Читати далі
1520
На Рівненщині створили благодійний фонд для підтримки футболістів-ветеранів
У середу 13 березня у Рівному відбулося установче засідання благодійної організації "Благодійнийфонд підтримки ветеранів футболу Рівненщини".
0
Читати далі
1597
Результати матчів 2-4 турів рівненського обласного турніру "Меморіал Володимира Шморгуна-2019"
Упродовж вихідних відбулися три тури 23-го обласного турніру із футболу "Меморіал Володимира Шморгуна-2019".
0
Читати далі
1483
Визначились фіналісти у рівненській футбольній першості “Меморіал Володимира Шморгуна”
За перемогу у відкритій Першості міста Рівне “Меморіал Володимира Шморгуна” 2019 року боротиметься місцевий “Понеділок” та клесівський “Граніт”.
0
Читати далі
1396
Розклад 7 та 8 турів рівненської першості з футболу "Меморіал Володимира Шморгуна"
У суботу та неділю відбудуться чергові тури Відкритої зимової першості міста Рівне з футболу "Меморіал Володимира Шморгуна" 2019 року.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі