У Рівненському нічному клубі охоронці покалічили жінку?

У Рівненському нічному клубі охоронці покалічили жінку?
0
У Рівненському нічному клубі охоронці покалічили жінку?

У соціальній мережі Фейсбук, розгорівся скандал навколо події, що сталася в одному із нічних клубів Рівного. За словами очевидців, охоронець застосував спецзасіб до відвідувачки закладу. В клубі ж стверджують, що в охорони немає жодних спецзасобів. Що ж сталося насправді, розбиралася журналіст сайту «ВСЕ».

У ніч з суботи на неділю, компанія молодих людей відпочивали у клубі і звісно випивали. За словами Віталія Бережнюка конфлікт розпочався з того, що під час дискотеки на танцмайданчик викинули фонтан блискіток. Молоді люди почали піднімати їх і кидати одне в одну. Віталій каже, що там так бавилися всі. Але коли дівчина із їхньої компанії кинула жменю блискіток та попала в охоронця, той озвірів, назвав її неадекватною та намагався вивести із клубу. Власне з цього і розпочався конфлікт, який переріс у словесну перепалку. Віталій каже, що охоронець застосував газовий балончик не захищаючись, а так би мовити, на прощання.

Віталій Бережнюк обурюється: «Що повинна зробити жінка, щоб охоронець «Catarsis», нічного розважального закладу в місті Рівне, дістав газовий балончик та наніс опіки на її обличчі??! Є багато очевидців, які підтвердять, що достатньо заперечити охоронцю в усній розмові, аби тебе силою почали виводити з закладу з застосуванням газового балончику. Відпочинок в цьому закладі для моєї колеги закінчився в кареті швидкої допомоги. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!! Охорона в «Catarsis» керується не інструкціями, а внутрішніми переконаннями, та готові проявити насильство через особисту неприязнь до відпочиваючих. Шкода що поліція Рівненської області, яка прибула на виклик була більше схожа на побратимів охоронців. Поліція не вжила заходів ні для збереження головного доказу - відеофікцсації з камер закладу, ні для елементарно - перегляду цього відео, щоб вирішити конфлікт. Очевидно, що керівництво закладу «Catharsis» буде рятувати свою репутацію, та відео до завтра не доживе. Але просимо хоча б звернути увагу на цей випадок, та підібрати персонал, з яким буде комфортно а не страшно».

 

Ми звернулися за коментарем до адміністратора фейсбук сторінки нічного клубу «Катарсіс», нам пообіцяли, що протягом дня з нами зідзвониться уповноважена особа і розповість, яка була нагальна потреба застосувати спецзасіб - газовий балончик, до жінки. За декілька годин, зателефонував чоловік, який назвався Василем. Чоловік каже, що не може розповісти нічого про поведінку вищезазначеної компанії, оскільки негативної інформації про гостей клубу не розповсюджують, тому відео, яке є в наявності вони без необхідності не публікуватимуть. Також, чоловік стверджує, що в охоронців закладу немає спецзасобів, а газовий балончик застосував не охоронець, а невідомий чоловік за межами клубу, де немає відеокамери. Дати більш розгорнуту відповідь на своїй офіційній сторінці, нам пообіцяли через дві години.

В поліції прокоментували події в нічному клубі:

 

- Справді був такий виклик в ніч з суботи на неділю. Заявник, який зробив власне виклик на 102, поводився не зовсім адекватно, перебував в стані алкогольного сп'яніння, розповідає прес-секретар патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко.- Дівчині викликали швидку, вона стверджувала, що ушкодження їй нанесли охоронці. Заявник наполягав на вилученні відео з камер закладу. Однак патрульна поліція таких повноважень немає. Були відібрані заява та пояснення. Очевидці ствержували, що компанія поводилась неадекватно, зухвало, тому їх охорона з закладу вивела, що останнім не сподобалось і з чого виник конфлікт.

У соціальній мережі розгорілася з цього приводу дискусія. А один з очевидців події Євгеній Гапоненко стверджує, що компанія справді поводилась неадекватно:

- О да... Був я поряд вже коли копи приїхали. Та жінка та її друзі були неадекватні. Бачив на власні очі, як вони там кричали, до охорони доколупувались, мов, почисти кросівки, шо ти як бомж. У компанії був пацанчик а-ля "юріст". Кричали на копів, пол податки платимо, Слава Україні кричали. Заяви писали. А потім приїхав батько "юріста" з тої компашки і забрав свого синка та його друга і погнав "в заший". Компашка вирішила пов***тись, покричати, а вийшло не так як вони сподівалися ))) Ах да, компанія була добряче буха...

 

Офіційний коментар від адміністрації нічного клубу «Катарсіс» ми опублікуємо згодом.





Вікторія Мамотюк

0
i-серфінг Кримінал # охорона # нічний клуб # Catarsis
Читайте також
1593
У Рівному молодик по-своєму "залицявся" до дівчат
Чоловіка нині затримала поліція
0
Читати далі
1311
Рівнянин стрибав на капоті чужого авто
Опівночі чоловік вирішив познущатися з автівки.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі