У рівненському парку неповнолітні дівчата влаштували "бійцівський клуб"

У рівненському парку неповнолітні дівчата влаштували
7
У рівненському парку неповнолітні дівчата влаштували "бійцівський клуб"

У Рівненському парку "Хімік" неповнолітні дівчата влаштували "бійцівський клуб". Зупинили бійку двох дівчат небайдужі мешканці мікрорайону. Через це отримали порцію хамства і матюків. Відео інциденту виклала в мережу Оля Константинова.

 

Шановні батьки та рівняни!!! Зверніть увагу, що відбувається серед білого дня біля Хіміка! Зграя дівчат знімала відео, як дві дівчини билися між собою! Я підбігла розборонити іх, адже неодноразово під час такого забивали до смерті( я просто в шоці!! Не будьте байдужими все це робиться заради слави і лайків☹️можливо хтось впізнає своіх дітей!  P.S.для критиків: в поліцію не дзвонили бо просто не було коли! - пише Оля Константинова

 

- Думаю,варто долучати міліцію, хоч для батьків це буде не приємно. Можливо,це стало би їм стримуючим фактором в майбутньому... Бо таку зухвалість може стримати страх, і упередити страшні наслідки про які,звичайно, ці дівчата не думють... Ніхто в школі не вчить справлятися з емоціями і розв’язувати конфлікти мирно. Тому вони як вміють,так і вирішують...Тим паче максималізм в такому віці зашкалює... Дивує,що решта дівчат спокійно таке спостерігає,значить визнають у своєму колі правомірність таких дій... оце біда! - коментує Лариса Маркевич

- Дівчатка нема енергії де подіти???? Двори заметіть,або найкраще допоможіть своїй матері по хаті,бо поки батьки карачаться на роботі щоб у вас все було ВИ ЇХ ПОЗОРИТЕ НА ВСЮ ОКРУГУ!!!!!!! - підтримує обурення Оксана Корнійчук.

- Жах, що ж це робиться??? Яка жорстока молодь, особливо чомусь дівчата. Олічка, ти умнічка! Добре, що є такі не байдужі люди як ти. Дякую! - пише Людмила Вареник.

- Немає слів. А ти Оля молодець. Дякую, - зауважив Микола Капінос.

 

7
Кримінал # булінг
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі