У Рівненському ТЦ "Арена" відкрито оновлене відділення ПриватБанку

У Рівненському ТЦ
0
У Рівненському ТЦ "Арена"  відкрито оновлене відділення ПриватБанку

Ще один подарунок рівнянам з нагоди дня міста підготував ПриватБанк - в Торговому центрі “АРЕНА”, що по вул. Київській 67, відкрилось нове відділення з зручним форматом обслуговування.

“Для нас це визначна подія, - наголошує директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. – Це повнофункціональне відділення, яке надаватиме увесь спектр банківських послуг. До його місця розташування підходили стратегічно: щоб клієнтам було зручно прийти і отримати консультацію чи необхідну їм послугу. Третина наших вкладників – люди пенсійного віку і наше завдання подбати про їхній комфорт та зробити банк якомога більш доступним для них. Відкриття приурочили до Дня міста Рівного. Нове відділення розвантажить інше, розташоване в ТЦ «Політон», та обслуговуватиме клієнтів, які проживають і працюють в районі Автовокзалу. Впевнений, що це наше далеко не останнє відділення в цьому місті. В найближчі два роки плануємо відкривати й інші”.

 

Світле  відділення у форматі відкритого простору з круглими столами, щоб клієнтам було комфортніше. Усі операції  фахівці здійснюють швидко та якісно: планшет облаштований сучасним програмним забезпеченням ПриватБанку, тому спеціаліст може надати клієнту будь-яку послугу, від оформлення платіжних карток, відкриття депозиту чи страхування до отримання переказу, купівлі залізничних квитків чи оформлення кредиту готівкою.

“У нас можна лише за декілька хвилин безкоштовно оформити Універсальну карту та карту для виплат. Є можливість забути нарешті про черги та очікування на листонош і також миттєво відкрити пенсійну картку, в зручний час одержувати гроші та знімати їх без комісій у будь-якому банку України. Приємно, що для клієнтів-пенсіонерів, які постійно сплачують комунальні послуги в касах, до 31 жовтня ПриватБанк проводить акцію "Тримай п'ять". Банк буде повертати 5 грн за кожен комунальний платіж, здійснений пенсіонером самостійно - в Приват24 або за допомогою послуги "Регулярний платіж". Щоб прийняти участь в акції, пенсіонеру необхідно звернутись за консультацією до спеціаліста на відділенні та разом з ним навчитися здійснювати оплату комунальних послуг в Приват24”, - розповідає керівник відділення Ігор Харів.

Усі види банківських послуг можуть одержати в оновленому банківському відділенні і приватні підприємці та юридичні особи. Обслуговування корпоративних клієнтів і бізнесменів завдяки сучасним технологіям здійснюється  в цілодобовому режимі 24/7/365 завдяки “Приват24 для бізнесу”. Для юридичних осіб є зручне спеціальне місце для самостійної роботи. Можна в оновленому відділенні в ТЦ “АРЕНА” забрати й посилки в поштоматі.

Завдяки європейському формату роботи, відкритості та наглядності, клієнти, економлячи свій час, самі можуть здійснювати платежі через облаштовані тут термінали самообслуговування. А ще банківський спеціаліст може допомогти завантажити та налаштувати на мобільний телефон клієнта додаток Приват24 для платежів та інших операцій і навчити ним користуватися.

До сучасного банківського офісу можна завітати в будні дні - з 9:00 до 18:00. Відділення працює без обіду, окрім вихідних, за адресою: вул. Київська 67, ТЦ “АРЕНА” (біля головного Автовокзалу міста). Тут кожен клієнт може одержати сучасні якісні банківські послуги.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 133 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування.

Приват24 є абсолютним лідером серед банківських цифрових сервісів на території України та налічує понад 10 мільйонів користувачів, у тому числі понад 8 мільйонів користувачів додатка Privat24.

Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

                                                                                                                                                      Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р

 

 

 

На правах реклами

 

 

 

 

 

0
Наука і технології # Рівне # Приват Банк # Нове відділення
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі