У рівненському "Вересі" вирішили дати футболістам-дебоширам останній шанс і повернули в команду

У рівненському
0
У рівненському "Вересі" вирішили дати футболістам-дебоширам останній шанс і повернули в команду

Трьом гравцям рівненського «Вереса» Котляру, Заікіну і Барабашу, яких раніше звільнили з команди, вирішили дати ще один шанс. Нагадаємо, їх звільнили за порушення спортивної дисципліни і умов контракту. Після повідомлення у рівненських ЗМІ про затримання згаданих гравців працівниками поліції.

У понеділок на офіційних ресурсах Народного клубу «Верес» з’явилась офіційна заява керівництва клубу про звільнення Котляра, Заікіна і Барабаша. Однак згодом, у стані червоно-чорних вирішили дати шанс гравцям.
- Через день після звільнення всі троє прийшли на тренування з проханням пробачити їм провину і дати шанс повернутись в команду. Ми порадились і вирішили, що в разі, якщо тренерський штаб, команда і уболівальники готові пробачити і погодитись на повернення цих гравців то керівництво клубу перегляне своє рішення. Головною умовою було те, щоб всі три частини клубу (тренерський штаб, команда уболівальники) дали згоду на повернення. В разі, якщо хтось скаже «ні» наше рішення залишиться в силі. – сказав президент клубу Олексій Хахльов.
В середу, о 20:30 розпочалась зустріч уболівальників, команди та трьох винуватців на рівненському стадіоні «Авангард». На якій Котляр, Заікін і Барабаш розповіли всі обставини інциденту. Та повідомили, що залагодили непорозуміння з таксистом і поліцією. Щодо порушення спортивної дисципліни та умов контракту, то «трійця» пообіцяла, що більше такого не станеться. А свою провину і нанесену шкоду репутації клубу спокутують на футбольному полі. Схоже аргументи гравців були почуті уболівальниками: на сторінці уболівальницької спільноти «Вереса» у соціальній мережі «Фейсбук» з’явилась відповідна заява. Підтримали ідею повернення цих трьох гравців і представники «чорного сектору».
- Ми готові дати шанс хлопцям. Хай повертаються і на футбольному полі доведуть, що ми не даремно знову їм довірились. – говорить представник фанатського руху «ультра» Ілья.
Вирішили дати другий шанс Котляру, Заікіну і Барабашу й партнери по команді.
- Не має тих, хто не помиляється. Але важливо усвідомлювати помилки і їх не повторювати. Хлопці хороші футболісти, хороші партнери в команді. Звісно, інцидент, що трапився неприємний і відбивається на репутації всієї команди. Однак ми порадились з партнерами по команді і вирішили, що потрібно дати можливість виправити помилку. – говорить капітан команди Борис Орловський.
Схожу позицію зайняли й у тренерському штабі. Але зазначили: це останнє попередження не лише для цих трьох футболістів, а й для всієї команди.
- Дисципліна і порядок – без цих складових не буде потрібного результату на полі. Ми одностайно підтримали рішення керівництва щодо звільнення цих гравців. Однак вислухавши хлопців, поговоривши з командою, готові просити керівництво змінити своє рішення. Думаю що ці гравці зараз потрібні команді, для виконання завдань, які стоять перед клубом у цьому сезоні. Сподіваюсь те що відбулось і кредит довіри, який надали цим гравцям уболівальники і партнери по команді, стануть додатковою мотивацією на футбольному полі. - сказав виконуючий обов’язки головного тренера футбольної команди Народного клубу «Верес» Олег Шандрук.
Вже наступного матчу, який «Верес» проведе на виїзді проти команди «Калуш» Котляр, Заікін і Барабаш матимуть можливість показати себе на футбольному полі.

0
Спорт # НК Верес РІвне
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі