У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами

У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу
0
  • У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами
  • У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами
  • У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами
  • У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами
  • У Рівному АТОвці чемпіонат з футболу "тягнуть" власними силами

Випадково дізнався, що цієї суботи в Рівному відбудеться матч Футбольної ліги учасників АТО Західного регіону, між командами Рівного та Волині. Звісно, я розумів, що це не матч нашого Вереса, але розраховував побачити вболівальників більше чим самих гравців на полі, адже наші захисники заслуговують уваги. Вболівальників було не багато, як виявилось під час перегляду 90% із них це військові та їх родини і ще я та декілька людей, які живуть поряд із стадіоном. Матч проходив на стадіоні Хімік.

Гра почалася з рівного протистояння. Рівняни тиснули суперника, а суперник відповідав гострими контратаками і одна з них дала результат, а за 2 хвилини Волиняни забили і другий гол. Рівняни не здавалися і тиснули суперника далі, один із захисників Волині на останніх хвилинах першого тайму порушив правила в штрафному майданчику. Пенальті. Цей момент міг стати переломним в матчі, гол в роздягальню завжди важливий психологічно, однак дане протистояння програв наш гравець під номером 7(

Другий тайм почався з замін гравців, було видно, що хлопці хочуть відігратися так як не привикли пасти задніх та грати другим номером. До цього матчу вони займали перше місце в групі, а в 2016 році вийшли в фінальну частину де боролися за кубок героїв АТО. Але цього дня вдача була не на їхньому боці. Був пропущений ще один гол. В центрі поля Рівнян грав молодий хлопчина під номером 5, було видно, що він гарно підготовлений але його замінили на старшого гравця під номером 2. Я відразу цієї заміни не зрозумів але зрозумів, що вона не даремна так як трибуни оживилися. І дійсно виконаний кутовий в його виконанні і гол в воротах Волині. Всі стандарти і надалі виконував цей гравець, не знаю хто він, але в молодості він точно файно ганяв м’яча) Було ще пенальті в наші ворота яке витягнув воротар і ще два голи які Рівняни пропустили. Рахунок 1-5. Але було те, що ви не побачите на жодному матчі. Вболівальники Рівнян аплодували команді Волині стоячи і скандували Волиняки, за що команда аплодувала вболівальникам та дякувала. Варто також відміти суддю, як сказав один із вболівальників: тримав всіх в руках і давав грати, хоча карток нахапалися обидві команди.

Взагалі матч був дуже цікавий, прикро, що він залишився без уваги рівненських вболівальників. Запрошую всіх підтримати наших захисників на наступний домашній матч. У хлопців є багато потреб, але немає спонсорів  і вони тягнуть майже всі витрати на собі. Давайте підтримаємо хлопців хоча б своєю присутністю на наступному матчі, а по можливості й фінансами. Потреби їх до наступної гри я дізнаюся і проанонсую. Можливо хтось і спонсором захоче стати на постійній основі. Потреби звісно не такі, як в професійних клубів, але вони є. Елементарно, потрібна вода, додатковий комплект форми, тренування також потрібно проводити на стадіоні, а його оренда вартує коштів та багато інших дрібниць. Якщо не помиляюсь, то хлопці на даний момент займають друге місце в турнірній таблиці). Можливо - це і є наш народний клуб Рівного? 

P.S Наступна гра відбудеться в м. Рівне на стадіоні (НУВГП) 09.09.17р об 14.00.

А взагалі, бійці АТО вважають себе непотрібними і це просто жахає, адже хто-хто, а ці хлопці не повинні бігати з простягнутою рукою аби просто пограти у футбол. А це їм, до речі, вкрай потрібно.......

Доброго дня. Я Олександр, капітан але, більше менеджер ФК "РІВНЕ АТО". По перше я хочу Вам подякувати за пост про нашу команду. Але чесно кажучи за другий рік проведення нашого чемпіонату нам не охоче хочуть допомогти, тому що військові потрібні мабуть лише в АТО, а не в мирному житті. Футбольне поле потрібно постійно шукати, добре що керівництво Азоту надало нам можливість зіграти цю гру. Федерація футболу Рівненської області надала нам 6 гарних м'ячів, дуже їм вдячний, маємо чім грати. Але ще є сама головна проблема - це питання з транспортом на виїзні ігри. Я неодноразово надсилав офіційно листа як Голова Рівненської обласної федерації футболу учасників АТО до Обл. раді з проханням виділення коштів нам хоча б на автобус і другий комплект форми. Відповіли що виділять 200 000 грн, але потім сказали що у зв'язку з обмеженими можливостями бюджету нададуть 105 000 грн на 3 команди які приймають участь від Рівненської обл. Обіцяють що виділять після вересневої сесії, на що я дуже сподіваюсь. Але головне чого нам не вистачає, це підтримки глядачів. Маю надію що на наступні домашні ігри будемо мати гарну аудиторію любителів футболу в якій будуть грати захисники нашої Держави!!!

0
Економіка Спорт # Рівне # футбол # АТО # військові
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі