Рівненські патрульні-"атовці" затримали зловмисника з гранатою в руках [ВІДЕО]

Рівненські патрульні-
0
Рівненські патрульні-"атовці" затримали зловмисника з гранатою в руках [ВІДЕО]

Сьогодні, о третій годині ночі, патрульні затримали громадянина, який хотів підірвати гранату РГД-5. Рівненські патрульні, під час відпрацювання виклику "крадіжка", виявили чоловіка, який дивно себе поводив. Молодик, коли побачив поліцейських - почав тікати але був вчасно заблокований. Після чого останній дістав гранату та висмикнув кільце, погрожуючи що підірве її. Поліцейські відразу прийняли рішення - відволікти та роззброїти людину, без застосування вогнепальної зброї. 

Патрульний Валентин Кучерук, ризикуючи власним життям, збив з ніг чоловіка та зафіксував гранату в руці. В цей час, патрульний Микола Харчук забрав гранату у зловмисника, викликав саперів та слідчих. Обидва патрульні - учасники бойових дій, які служили в 30-й та 51-й механізованих бригадах. 

За фактом злочину, розпочато досудове розслідування за частиною1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Вилучену гранату направили на експертизу. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

 

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, полковник Євгеній  Жуков

0
Кримінал # Рівненщина # поліція # вибухівка # граната
Найцікавіші матеріали
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі