У Рівному хочуть створити сучасний "Весільний простір" для одружень

У Рівному хочуть створити сучасний
0
У Рівному хочуть створити сучасний "Весільний простір" для одружень

Чи буде відремонтований Рівненський міський РАЦС та створений "Рівненський весільний простір"  залежить виключно від рівнян. Відповідний проект на Громадський бюджет Рівного подав Юрій Дюг. 

- Він пройшов оцінку і допущений до голосування. Так що далі все залежить тільки від голосувань рівнян, - зауважив автор проекту. 

Проект передбачає облаштування весільного простору для одруження всіх молодят Рівного. Для цього необхідно провести ремонт двох залів урочистих подій у Міському РАЦС. Зокрема капітальним ремонтом двох залів для проведення урочистих церемоній. Один з яких буде оформлений у традиційному українському стилі, інший – у сучасному європейському.

- Щороку у Рівному збільшується кількість охочих одружитися. Якщо раніше шлюби реєстрували тільки у п’ятницю і суботу, то тепер ще й у неділю. Утім, щоб встигнути усіх зареєструвати у бажаний день, використовували не тільки велику, а й малу залу РАЦСу. На жаль, сьогодні використовують тільки одну залу – велику. Через велику кількість пар проводити церемонії одруження доводиться у швидкому темпі. У «сезон весіль» церемонії реєстрації шлюбу схожі на конвеєрне виробництво, коли до зали заходить щопятнадцять хвилин нова пара. Крім того, молодята обмежені у часі і часто не можуть обрати для свого найкращого дня у житті омріяні час і дату. 
Мала зала ось уже десять років, як не використовується. Після підтоплення у 2002 році ремонту тут так і не зробили. Облущені стіни, підтоплений дах, дірява підлога, старі меблі – так сьогодні виглядає одна із колись найкрасивіших зал в області. Ремонтних робіт потребує й велика зала. А відтак, якщо тут виникне аварійна ситуація, нареченим просто не буде де одружуватися, - пояснив актуальність проекту Юрій  Дюг. 

На облаштування весільного простору планують витратити до 500 тисяч гривень. 

Голосування за проекти громадського бюджету стартує вже незабаром. 

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі