У Рівному "І творчістю хата багата"

У Рівному
0
  • У Рівному "І творчістю хата багата"
  • У Рівному "І творчістю хата багата"
  • У Рівному "І творчістю хата багата"
  • У Рівному "І творчістю хата багата"

У неділю відбувся обласний конкурс-огляд «І творчістю хата багата», де родини-переможці попередніх етапів конкурсу мали можливість представляти свої таланти, демонстрували свої родинні дерева, облаштовували обійстя і вправлялися із знань про свій край у вікторині тощо.

По завершенню чотирьох культурно-мистецьких конкурсів настала черга підтвердити дух родини шляхом подолання «Смуги перешкод» і довести, що  запорукою щасливої родини є спортивні традиції та проведення активного дозвілля. Цю частину конкурсу забезпечили працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

 Так, до складу команди входили троє осіб, двоє дорослих і дитина. Загалом участь брали 9 родин з Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рокитнівського, Сарненського районів та Клесівської ОТГ.

За завданням спортивного конкурсу усім учасникам команди потрібно було виконати завдання з різним спортивним інвентарем. Спортивне випробування було запропоновано з урахуванням того, аби учасники різного віку та з різним рівнем фізичної підготовки могли долучитися до участі у конкурсі. Зміст естафети передбачав і швидкість, і вправність, і витривалість.

За підсумками спортивного батлу беззаперечним лідером стала команда із Здолбунівського району, друге місце посів Березнівський район, а закрив трійку лідерів Дубровицький район. Усі отримані бали у естафеті командам включені до таблиці загального результату конкурсу-огляду.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі