У Рівному пакети з бурштином викидають прямо з вікна автомобіля

У Рівному пакети з бурштином викидають прямо з вікна автомобіля
0
У Рівному пакети з бурштином викидають прямо з вікна автомобіля

Вчора ввечері, під час патрулювання на вулиці Крушельницької, патрульні зупинили автомобіль BMW за порушенням ПДР, а саме: перед здійсненням маневру повороту ліворуч, водій не увімкнув покажчик повороту.

Під час спілкування з патрульними, 28-річний рівнянин помітно нервував. Після того, як інспектори повідомили, що згідно ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» буде проведено поверхневу перевірку транспортного засобу, різко натиснув педаль газу та почав утікати.

Повернувши на вулицю Князя Острозького, водій викинув з авто чорний пакет та продовжив рух. Шляхом переслідування поліцейські зупинили транспортний засіб.

Правопорушника затримали, застосувавши до нього фізичну силу, а саме: повалення на землю та спецзасіб кайданки згідно ст.45 п.3.1 ЗУ "Про Національну поліцію".

В цей час екіпаж поліцейських роти тактико-оперативного реагування уже обстежували територію вулиці Князя Острозького та виявили пакет із вмістом каміння, ззовні схожим на бурштин-сирець.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за ст.122-2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та винесли постанову за ч.2 ст.122 (порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху) КУпАП.

Слідчо-оперативна група вилучила каміння вагою більше одного кілограму (1,082), яке буде направлено на експертизу. Поліцейські вилучили також і автомобіль, який поміщений на територію Рівненського відділу поліції.

Слідчі дії тривають за фактом зберігання майна отриманого злочинним шляхом за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

 

Патрульна поліція Рівного

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі