У Рівному п'ятниця видалась багатою на наркотики

У Рівному п'ятниця видалась багатою на наркотики
0
  • У Рівному п'ятниця видалась багатою на наркотики
  • У Рівному п'ятниця видалась багатою на наркотики

Мотоцикл та мопед - це механічні транспортні засоби підвищеної небезпеки, що відрізняються вертикальною посадкою водія та прямим управлінням переднім рульовим колесом. Водій, який керує таким транспортним засобом, згідно з правилами дорожнього руху, повинен обов’язково бути в застебнутому мотошоломі.

Мотоциклісти є звичним явищем на дорогах нашого міста. Водії мотоциклів без мотошоломів теж трапляються. А як на рахунок водіїв двоколісних, які керують без мотошолома, без відповідних документів та у стані сп’яніння перевозять наркотичні речовини?

Вчора ввечері під час патрулювання на вул. Рівненській поліцейські помітили двоколісний транспортний засіб водій якого порушив ПДР. Керманичем виявився 33-річний рівнянин у якого не було ні посвідчення водія, ні реєстраційного документа на транспортний засіб, ні полісу обов’язкового страхування власників наземних ТЗ. Також під час спілкування з правоохоронцями керманич помітно нервував. А згодом дістав паперовий згорток з кишені, кинув його на землю та намагався ногою заштовхати під службовий автомобіль.

Відсторонивши водія від місця події патрульні викликали слідчих для документування даної ситуації. Як виявилось, у згортку знаходились речовини, зовні схожі на наркотичні.

Також під час спілкування з рівнянином інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння в останнього. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння водій відмовився в присутності двох свідків в установленому законом порядку.

Патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 (керування без документів) КУпАП та склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

А вночі під час пішого патрулювання вул. Ст. Бандери, поліцейські підрозділу ТОР здійснюючи поверхневу перевірку виявили згорток з речовиною рослинного походження зовні схожою на наркотичний засіб та металеве кільце для її куріння у барсетці 19-річного рівнянина. Справу передано слідчим.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі