У Рівному презентували футбольну академію «Стандарт»

У Рівному презентували футбольну академію «Стандарт»
0
У Рівному презентували футбольну академію «Стандарт»

У Рівному презентували Футбольну академію «Стандарт» Рівне». Це проект групи успішних людей – футбольних вболівальників, які підтримали ініціативу відомого в Україні спортивного менеджера Євгена Донцова.  Команда однодумців хоче створити спортивну організацію за кращими західними зразками.

Проект «Стандарту»  - це справжня футбольна академія, яка працюватиме з сотнями дітей, спочатку в Рівному, а потім області та інших куточках України. Сьогодні у різних вікових групах Академії уже займається більше 60 дітей, а хлопці 2003-2004 р.н. посідають 2 місце у змаганнях обласної ДЮФЛ, у молодшій групі «Центр-Б», одразу за ДЮСШ «Верес». Серед пріоритетів ФА «Стандарт» не лише спортивні досягнення, в першу чергу тут прагнуть виховати всебічно розвинену особистість, лідера, який має власні життєві цінності.

«Стандарт» не має бюджетного фінансування, тому навчання для дітей є платним, а більшість витрат на діяльність, оренду спортивної бази, форму, участь у турнірах оплачуються меценатами та членами академії. За словами ініціаторів створення клубу, вони відчувають необхідність підтримки дитячого спорту на Рівненщині власними коштами та закликають небайдужих рівнян долучатися до кола членів, друзів та меценатів академії. 

Засновники говорять про наступну мету – Розвиток 3х-рівневої футбольної академії в Рівненській області, з тренувальною програмою світової якості, що дозволяє виховувати гравців топ-класу. Створення інфраструктури, для занять футболом від аматорського до професійного рівня.

«Фокус Академії – цілісний розвиток гравців. Для нас важливо підготувати футболістів з найкращою технікою, гарним розумінням гри, тактики, але й добре підготовленим психологічно та ментально.  Нам важливо, аби дитина виросла, завдяки заняттям в академії, найкраще підготовленою до дорослого життя. Тому дуже багато уваги приділяється до навчання гравців лідерським навичкам та комунікації. Не усі діти зможуть стати професійними спортсменами, але усі отримають знання та навики, які знадобляться їм у дорослому житті.» - президент Агентства з розвитку спорту «Стандарт» Євген Донцов.

«Мені футбол допоміг досягти успіху у житті. Я хотів би, щоб і мої дітимали змогу через тренування навчитись як ставити перед собою цілі та досягати їх, як комунікувати з іншими та інших навиків ,які дає «Стандарт». Я допомагаю академії, адже для мене - це можливість зробити так, щоб у дітей була можливість займатись футболом на найвищому рівні» - Сергій Понурко, підприємець.

На презентації також були присутні , президент Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов та виконавчий директор РОФФ Олег Кучер, які подарували новій академії м'ячі. Також пару слів підтримки сказали начальники відділів спорту від області та міста, Віталій Липський та Шевчук Сергій

Наразі до членів правління футбольної академії Стандарт входять Сергій Понурко, Віталій Бєлєнький (ТМ «Дубок»), Святослав Клічук (ГО «РЦСП»), Сергій Ющишин, Андрій Фесун (підприємець, власник Моквинської паперової фабрики), Донцов Євген.

Для проведення футбольних тренувань, академія орендує спортивний зал та штучні футбольні майданчики у різних локаціях м. Рівне.

Академія проводить набір хлопців і дівчат від 4 до 14 років. Записатися на тренування та взнати графік тренувань можна за тел. Тарас Андрійович Мельник 098-716-4088 та Сергій Сергійович Герасимчук 068-037-29-88

Підтримати академію фінансово можна перерахувавши будь-яку суму коштів на рахунок ГО «Агентство з розвитку спорту «Стандарт»,Код 35539360, р/р 26004012117650 в ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, призначення платежу: благодійний внесок на футбольну академію

0
Спорт # Євген Донцов # футбольна академія Стандарт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі