У Рівному приймали фахівці «Інституту серця»

У Рівному приймали фахівці «Інституту серця»
0
У Рівному приймали фахівці «Інституту серця»

Коротенький звіт по п'ятничному приїзду фахівців з Інститут серця МОЗ України від головного лікаря Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука Романа Шустика, який він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі:


Всього за день фахівці «Інституту серця» оглянули 130 пацієнтів, з них 88 діти. На прийомі були 30 післяопераційних хворих. Крім того 27 пацієнтів з загального числа обстежених потребують оперативного втручання найближчим часом, 66 - динамічного спостереження за станом серця. Столичні лікарі-кардіохірурги проводять прийом на базі Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщукащоквартально. Однак при потребі такі консультації ми можемо організовувати частіше. Для запису на прийом необхідно звертатись до кардіологів РОКЛДЦ ім. В.Поліщука та філії “Інституту серця” у Рівному.

До речі, постійно діюча філія Державної установи “Інститут серця” на базі Рівненського діагностичного центру працює вже більше року. Спеціалісти філії - кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, дитячий кардіоревматолог, щоденно ведуть прийом пацієнтів з метою діагностики кардіохірургічних захворювань, здійснюють післяопераційний супровід уже прооперованих хворих, проводять запис на безкоштовні консультації кардіохірургів ДУ “Інститут серця міністерства охорони здоров’я України”.

Дякую, колегам за відмінну роботу!

 

 

 

0
# Рівне # Роман Шустик # Інститут серця МОЗ України # Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі