У Рівному просять врятувати п'ятирічного хлопчика з важкими опіками

У Рівному просять врятувати п'ятирічного хлопчика з важкими опіками
0
У Рівному просять врятувати п'ятирічного хлопчика з важкими опіками

Вижити після глибоких опіків. В опіковий центр Рівненської обласної клінічної лікарні потрапив 5-річний Віталик з селя Питятин Дубенського району. По необережності мама вилила на сина каструлю з окропом. Дитина отримала 35% опіків. Найбільші опіки на спині, є рани на руці, нозі, животі.

Хлопчик зараз здебільшого спить, на п`ятницю Віталика готують до першої операції по підживленню свинячої шкіри. В хлопчика вже впав показник білку, йому будуть капати альбумін та донорську кров. Лікар зорієнтував нас, що хлопчик буде знаходитись в опіковому центрі близько 2 місяців і можливо йому знадобиться пересадка власної шкіри.

Сьогодні благодійни фонд "Скарбниця Надії" взяв в борг для хлопчика антибіотики, альбумін, перев`язочні матеріали на суму 6000 гривень. Це лише перші ліки, яких повинно вистачити до понеділка і на операцію. Далі будуть теж великі витрати. Ситуація в родині дитини вкрай важка.

В родині є семеро дітей. Півтора року тому, в цьому ж відділенні лежала старша сестричка Віталика, на ній загорілась сукня від печі. Тато дітей нещодавно покінчив життя самогубством. Діти в будні дні знаходяться в навчальнозу закладі, а дома лише на вихідних. Просимо допомоги, але наголошуємо на тому, що фонд не несе жодної відповідальності за кошти, передані добрими людьми в руки мамі дитини. Ми купуємо медикаменти та інші засоби виключно згідно рецептів лікаря та по перерахунку. Найближчі два місяці хлопчикові будуть потрібні ліки, перев`язочні матеріали, пелюшки та донори крові (близько 10 донорів).

Якщо ви можете бути донором - дзвоніть нашому координатору Оля Шатілова 096 55 27 158.

Контактні дані Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК № 5169 3305 1050 4746 (корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну)

Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр" ПРИВАТБАНК БФ «Скарбниця Надії» ЄДРПОУ 37685693 р / р 26007054713460 КБ «ПриватБанк» МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр"

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі