У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції

У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції
0
  • У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції
  • У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції
  • У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції
  • У Рівному рецидивіста який грабував першокласників в школі відпустили з відділку поліції

У Рівному батьки обурюються роботою поліції, яка відпусила грабіжника. Чоловік пограбував першокласників прямо в класі школи. Його затримали самі батьки та викликали правоохоронців. Однак у відділку поліції злочинця не заарештували, а після оформлення всіх документів відпустили. 

Як повідомляла вчора "Патрульна поліція Рівного" о 8-їй ранку, охоронці порядку отримали повідомлення про грабіж в школі на вулиці Жуковського. Діти пожалілись батькам, що невідомий чоловік перед уроками зайшов до 1 класу і силою забрав в них телефони і гроші. Батьки одразу зателефонували в поліцію і не давали зловмиснику покинути школу.

Патрульні встигли затримати чоловіка і при поверхневій перевірці виявили в нього 4 телефони та кошти. В школі він здійснив 3 грабежі телефону та кошти в розмірі 70 грн у трьох малолітніх дітей. Також, ймовірно, 30-річний зловмисник здійснив грабіж іще одного телефону в готелі сьогодні вранці та вкрав цигарки в магазині. Усі виклики зафіксовані на 102. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

В поліції розпочали досудове розслідування за ч.2 ст.186 ККУ (Грабіж). Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції перевіряють особу на причетність до ряду градіжок в обласному центрі.

Втім вже пообіді рівняни почали обурюватися, що грабіжника просто відпустили. 

- Думаю усі знають про випадок який відбувся в 4 школі сьогодні. А хто не знає то коротко розповім :30річний наркоман який вже раніше сидів у тюрмі,скоїв грабежі. Його жертвами стали діти школи номер 4 на Жуковского.  Батьки зловили цю гниду і тримали його 40 хвилин, оскільки не могли дозвониться до поліції. Поліція ще й потім говорила що батьки кудись не на ту лінію дзвонили. АУ,ребята, в школі ЧП,в ШКОЛІ ДЕ ДІТИ, В ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНІ МІСТА. Супер патрульні приїхали,витрусили йому кишені і забрали у відділок. Тоді пізніше зявилась інформація що його випустили. .. А зараз мені телефонує сестра і каже,що його не випустили а він втік з відділку міліції, про це говорять батьки. І що його розшукує поліція... Тепер цей наркоман ходить по вулицям міста і створює реальну небезпеку.
Я хочу попросити усіх знайомих,давайте не дамо цій справі затихнути. Це чмо потрібно знайти!!!!!Плюс потрібно скрізь розмістити його фотографії,бо у всіх новинах його пика прикрита. В кого є фотографія, будь ласка ,діліться! П. С. Він живе на вулиці С Бандери.
Будьте обережні!!!!! - пише рівнянка Olya Shahin.

- До речі, від моменту повідомлення патрульним до їх приїзду минуло лише 4 хвилини!!! В мене є трекінг(перемішення) патрульної машини і момент прийому повідомлення на планшет. Про 40 хв - перебільшення. Те, що не могли дозвонитись, вірю - але патрульна тут не при чому. В правоохоронціє є орієнтування. Коли буде прийняте рішення карним розшуком його шукати через змі і так далі, тоді персональні дані будуть оприлюднені, - відповіла на закиди прес-секретар Патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко. - Знову ж таки, патрулльні не їхали 40 хвилин. А приїхали одразу після того, як отримали повідомлення. в 8.31 патруль був на місці. Про які 40 хвилин мова? Від моменту як це сталось? Чи від моменту як почали двонити ( одразу не вийшло дозвонитись. я так розумію). Казали мені журналісти що почали дзвонити о 8.10, то звідки 40 хвилин?

 
- Побачите у місті цю скотину, що віджимає у малих дітей телефони і гроші, - здайте в поліцію.  Або зробіть те, що має зробити будь-який свідомий громадянин, - пише  рівненська журналістка Юліанна Тет. 

- Він не втік, приїхала слідчо -оперативна група, описала крадане, і відпустили його, так як за нашим законодавством його затримати і зразу в тюрягу не можна, буде суд, а от тоді в тюряжку, пояснює Dima Med.

 - Я от тільки не розумію одного -як вірити поліція які в офіційних коментарях сказали що він в СІЗО. .Чи може це просто СІЗО на фото, - обурюється Роксолана Землякова. 

Тим часом у поліції інформацію спростовують.  Як розповіла "Радіо трекпрес-офіцер ГУНП в області Ольга Ангелова:

- Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за вчинення чотирьох грабежів, а також перевіряють його на причетність до вчинення крадіжок на території Рівного.

0
Наука і технології # грабіжники
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі